Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Zakaj je Sara Rutar zakričala nad ginekologinjo?

Objavljeno

V redu

Ko je zdravnica želela Sari Rutar razkriti spol otroka, je slednja zakričala, naj ji tega ne pove. Presenečena ginekologinja je tako vest zadržala zase, Sara pa je novico izvedela na nekoliko bolj sodoben način. Preverite kako …

Zmagovalka 3. sezone šova MasterChef Sara Rutar je na družbenem omrežju objavila videoposnetek, ki razkriva, da z njenim fantom Dejanom pričakujeta dečka. Veselo novičko sta tudi sama izvedela šele s pokom velikega črnega balona, ko so iz njega poleteli modri konfeti. A dogajanje povezano z razkritjem spola je bilo za Saro veliko bolj živahno, kot je moč videti na videoposnetku. Kuharica je za portal njena.si pojasnila ozadje zgodbe o malem princu …

»Ginekologinja je videla spol otroka že na pregledu nuhalne svetline in ko je komentirala: ‘Joj, kako lepo se vidi spol,’ sem hitro vzkliknila, naj mi tega ne pove. Naredila sem tudi NIFTY test (Non-Invasive Fetal TrisomY test), tekom katerega zgolj na podlagi krvne preiskave odkrijejo morebitne nepravilnosti,  izjemno natančno pa lahko določijo tudi spol otroka. Zapečatene kuverte z rezultatom z Dejanom nisva odprla, ampak sva jo nesla v trgovino, kjer izdelajo balon s konfeti, tako da do trenutka, ko sva balon predrla, resnično nisva vedela, kakšnega spola je najin otročiček. Vsekakor bi bila vesela tako punčke, kot fantka, ampak vseeno, ko sva videla plave konfetke sva bila presrečna. Prihaja Dejan junior,« je za omenjeni portal pojasnila Sara in dodala, da se ji zdi takšen način razkrivanja spola prav posebno doživetje za bodoča starša in vse ostale družinske člane.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals