Domov Zanimivosti Ta poklic je primorana sedaj opravljati znana pevka

Ta poklic je primorana sedaj opravljati znana pevka

Slavna pevka Lidija Bačić ima nov poklic, leto brez nastopov je naredilo svoje.

Minulo leto je glasbeno industrijo najbolj potisnilo v kot, številni izvajalci so se morali znajti, usmerili so se k novim poklicom in hobijom. Pomanjkanje nastopov je vse od lani problem tudi za eno najbolj zasedenih hrvaških pevk, 35-letno Lidijo Bačić, ki se je domislila odlične ideje, kako izkoristiti svoj “prosti” čas. Pokazala je, da petje ni njen edini talent. Priljubljena Lile je posnela kratek video o svojem rodnem Splitu, v katerem se je znašla v vlogi turistične vodnice.

Video s simboličnim naslovom “Zima v Splitu” je na njenem Instagramu v manj kot 24 urah zbral več kot 20.000 všečkov, pohvale na njen račun pa prihajajo z vsega sveta.

“Lahko bi imela odlično kariero turističnega vodiča,” je padel predlog. “Hvala Lidija v imenu vseh, ki še nismo bili v Splitu,” “Čudovit video in čudovito mesto,” Koliko uporabnih informacij, zdaj vem kaj si moram ogledati. ” so sledile pohvale na račun čudovitega mesta pa tudi Lidije. Sledilci znane pevke so poudarili, da jih je prijetno presenetila z razkritjem nekaterih zanimivosti iz otroštva in mladosti.

V videu je povedala, da je odraščala v “splitskem getu”, da se je kot otrok igrala na Peristilu in se kot najstnica kopala na Bačvicah. Naštela je veliko podrobnosti iz svojega življenja, ki jih redko omenja, saj je sicer glede zasebnega življenja zelo skopa. Mnogi so opazili, da je Lidija za to priložnost spremenila tudi stil oblačenja, kar so sledilci sprejeli z odobravanjem. Čeprav s svojimi oblačili rada poudarja svoje atribute, je tokrat naredila izjemo in se po Splitu sprehodila v elegantnem plašču s pepita vzorcem, v trendu kot njene slavne kolegice.

Foto: Cropix