Kontaktirajte nas

Zabava

Ugodno oddam sina: Martina šokirala z nesramnostjo

Objavljeno

V redu

Martina ni zmogla skriti razočaranja in slabe volje. »Fuj, odvraten je, bljak.«

Resničnostni šov Ugodno oddam sina je zapustila Martina Salaj, glasbenik Matej Mlađenović je namreč sklenil, da za izločanje znova določi rdečelasko. Čeprav je Martina upala, da se bosta po prvem vtisu uspela bolje spoznati, se slednje žal ni zgodilo.

»Joj, ne že spet. Ko je prišlo pecivo, sem dojela, da bom šla ven. Spet jaz. Katastrofa,« je bila sprva razočarana Martina, katere čustva so trenutek za tem prerasla v jezo. Ko jo je želel Matej v slovo objeti, mu namreč tega ni dovolila. »Nočem se objemati, prosim. Nočem se objemati,« je vztrajala pred zbrano družbo, v izjavi pa pojasnila, zakaj se je tako odzvala.

»Umetno je bilo. To sem že dala skozi, ne ljubi se mi. Fuj, odvraten je, bljak.«

Sotekmovalki Korini se je zdelo, da je bil vzrok za pretirano reakcijo ponos in kljubovanje. Matej ob dogodku ni skrival žalosti, bolelo ga je namreč, ker je tako odločno zavrnila njegovo bližino. »Boli me, da Martina zavrača objem. Zares sem želel, da bi se poslovila na prijateljski način.«

Foto: Nova TV

Zabava

Jasna Kuljaj objavila takšno vročo fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si njene dolge noge …

Tokrat je svoje oboževalce s fotografijo v kopalkah razveselila priljubljena televizijska voditeljica Jasna Kuljaj. Objavila je lepo fotografijo, na kateri sloni ob ograji, oblečena pa je v čudovite kopalke, ki lepo razkrivajo, kako dolge in vitke noge ima.

Fotografijo je posnela njena hči Anastazija in predvidevamo, da se ima družinica zelo lepo ob morju.

Seveda je Jasna za fotografijo požela številne pohvale, mnogi njeni spletni prijatelji menijo, da je zelo vroča.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Nuša Derenda razveselila s čudovito fotografijo

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka se je oglasila preko družbenega omrežja in navdušila svoje oboževalce.

Slovenska pevka Nuša Derenda je aktivna tudi na družbenih omrežjih, kjer ohranja stik s svojimi spletnimi prijatelji. Tokrat jih je razveselila z morsko fotografijo. Dodala je čudovito fotko sončnega zahoda, na njej pa je tudi ona s svojim psičkom.

Nasmejana Nuša, ki uživa na oddihu v Novigradu, je poleg zapisala: “Obožujem sončne zahode.
Tale včeraj je bil res nekaj posebnega…
Pozdrav iz Istre”

Pa vi, obožujete sončne zahode? Mi jih!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

FOTO: Takole sta znani Slovenki uživali na jahti bogataša

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi letos je zabavno na jahti slovenskega kriptobogataša. Tokrat je povabil na nepozabno doživetje dve znani Slovenki, ki smo ju spremljali v šovu Sanjski moški.

Sanjska doživetja se za Mary Ševo in Tjašo Kramarič očitno še kar nadaljujejo ali pa so se morda šele dobro začela. Damian Merlak, njegovo premoženje je lani znašalo neverjetnih 124 milijonov evrov, je letos na svojo luksuzno jahto povabil Mary in Tjašo. Seveda sta povabilo sprejeli in naredili tudi niz fotografij, ki sta jih objavili na družbenem omrežju.

Jahta je plula ob hrvaški obali, med drugim so obiskali tudi Kornate. Verjamemo, da so se imeli (morda se še imajo) nepozabno.

Fotografije pa si poglejte spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO