Domov Zabava Končno razkrito: Sanjski moški Slovenije je lepotec Gregor

Končno razkrito: Sanjski moški Slovenije je lepotec Gregor

Pop TV končno razkril, kdo je Sanjski moški, kako je videti in kaj si želi …

Spomladi na Pop TV prihaja težko pričakovani resničnostni šov Sanjski moški Slovenije. Dolgo so skrivali, kdo je ta sanjski moški, danes pa so razkrili, da gre za Gregorja Čeglaja, ki bo marca dopolnil 31 let.

Na portalu 24ur.com so objavili tudi izčrpen intervju, v katerem je povedal vse o sebi.

Gregor obožuje šport, je zelo družaben, rad ima dobro hrano, tudi kuha in predvsem, kar je za Sanjskega moškega najbolj pomembno – išče življenjsko sopotnico, svojo drugo polovico in žensko, s katero si bo lahko ustvaril družino, so pojasnili.

“Iščem preprosto dekle, žensko, s katero bi imel skupne interese in bi mi bila v oporo, tako kot bi jaz bil njej, kar se mi zdi najbolj pomembno v zvezi,” je pojasnil Gregor.

Seveda pa ima postavni 30-letnik že nekaj izkušenj v ljubezni, zato točno ve, česa ne mara. »Nezvestobe ne maram. To me zelo moti. Me pa moti tudi, ko mi s kakšno osebo ne steče komunikacija, ko ne veš, kaj reči. Menim, da je komunikacija ključ zdrave zveze.” In ljubosumje? “Tako bom rekel: če je v zvezi zaupanje, ljubosumja ne more biti. Sam se ne podajam v zveze, v katere ne bi bil 100-odstotno pripravljen vlagati svoje energije. S tem pokažem, da dekletu zaupam in da nisem ljubosumen.”

Še več o njem si lahko preberete tukaj.

Foto: POP TV