Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Ko boste videli, s čim se ukvarja Lovro, vam bo vzelo sapo

Objavljeno

V redu

To pa je veliko res veliko presenečenje!

V šesti sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali tudi Lovra Gregorša, ki se poteguje za srčno naklonjenost Mije Rovtar in zaenkrat mu gre osvajanje kar dobro od rok. Mogoče ima nekaj prednosti, saj je Mija že omenila, da so ji všeč starejši moški. No, Lovro vsekakor ni tipičen starejši moški, saj se zasebno še vedno ukvarja z adrenalinskimi športi. Je strasten ljubitelj jadralnega padalstva.

Lovro Gregorš ima rad adrenalinske športe (foto: osebni arhiv)

»Z jadralnim padalstvom sem se pričel ukvarjati že pred leti in takoj me je pritegnilo. V zraku je človek svoboden, leti kot ptica,« nam je v pogovoru zaupal in dejal, da ta šport ni nič bolj nevaren od drugih, če pristopiš z vso resnostjo. »Potrebno je upoštevati vremenske razmere, skrbno preučiti teren pred podvigom,« je pojasnil.

Simpatični Mijin sosed je nazadnje letel z jadralnim padalom lansko leto, trenutno pa njegovo padalo čaka na strokovni pregled, s katerim potrdijo, da je varno.

»Seveda bom s tem športom nadaljeval tudi v prihodnje. Veste, zame velja tisti rek, da je nemogoče – mogoče,« nam je v smehu še pojasnil.

Bravo, Lovro!

Lovro pravi, da je on dokaz, da je nemogoče – mogoče! (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals