Domov Zabava Ljubezen po domače: Ko boste videli, s čim se ukvarja Lovro, vam...

Ljubezen po domače: Ko boste videli, s čim se ukvarja Lovro, vam bo vzelo sapo

To pa je veliko res veliko presenečenje!

V šesti sezoni šova Ljubezen po domače smo spoznali tudi Lovra Gregorša, ki se poteguje za srčno naklonjenost Mije Rovtar in zaenkrat mu gre osvajanje kar dobro od rok. Mogoče ima nekaj prednosti, saj je Mija že omenila, da so ji všeč starejši moški. No, Lovro vsekakor ni tipičen starejši moški, saj se zasebno še vedno ukvarja z adrenalinskimi športi. Je strasten ljubitelj jadralnega padalstva.

Lovro Gregorš ima rad adrenalinske športe (foto: osebni arhiv)

»Z jadralnim padalstvom sem se pričel ukvarjati že pred leti in takoj me je pritegnilo. V zraku je človek svoboden, leti kot ptica,« nam je v pogovoru zaupal in dejal, da ta šport ni nič bolj nevaren od drugih, če pristopiš z vso resnostjo. »Potrebno je upoštevati vremenske razmere, skrbno preučiti teren pred podvigom,« je pojasnil.

Simpatični Mijin sosed je nazadnje letel z jadralnim padalom lansko leto, trenutno pa njegovo padalo čaka na strokovni pregled, s katerim potrdijo, da je varno.

»Seveda bom s tem športom nadaljeval tudi v prihodnje. Veste, zame velja tisti rek, da je nemogoče – mogoče,« nam je v smehu še pojasnil.

Bravo, Lovro!

Lovro pravi, da je on dokaz, da je nemogoče – mogoče! (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv