Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno o svoji veliki ljubezni

Published

on

Razkrila je delček zasebnosti …

V prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled smo spoznali Kranjčanko Nino Jug. Simpatična in vedno nasmejana 33-letnica zase pravi, da je preprosta, a brez dlake na jeziku. »Sem zelo odprta za nove dogodivščine in stremim k temu, da bi bila vsak dan boljša oseba,« je pojasnila za naš portal.

Nina ima več ljubezni, dve psički, kar ji vzame veliko časa, dobro hrano in eksperimentiranje v kuhinji, ter hribe. Vanje se je zaljubila pred nekaj leti.

Nina pri Aljaževem stolpu. (foto: osebni arhiv)

“Ja hribi so zakon. Svojo ljubezen do hribov in planin sem odkrila in poglobi par let nazaj in od takrat poskušam odkriti čim več vrhov. Na višje in daljše pohode se opravljam skoraj vsak vikend, bolj kot bo toplo, bolj pogosto in višje bom šla. Imam pa cilj v letu 2022 osvojiti vsaj 50 različnih vrhov (trenutno sem jih osvojila že 15). Sem tudi članica planinskega društva. Se pa odpravljam na izlete po celi Sloveniji, med tednom, po službi pa velikokrat skočim na manjše hribčke v okolici Kranja. Moram pa priznati, da ima gorenjska najlepše razglede,” nam je razkrila Nina, dodala pa je še, da ji šport in zdrav življenjski slog pomenita veliko.

Hribi so njena velika ljubezen. (foto: osebni arhiv)

Za svoje telo skrbim z zdravo prehrano in seveda z redno vadbo in vsakodnevnim miganjem. Dnevno naredim vsaj 10.000 korakov, za mojo kondicijo pa skrbi moja draga Mirjana Šerjak, pri kateri 3x na teden konkretno švicam na pilatesu in na funkcionalnih vadbah. Poleg tega pa poskušam še 2x na teden v fitnesu dvigovati uteži in seveda za vikend hribi ali pa kakšna ferata je še razkrila za naš portal.

Nina naredi vsaj 10 tisoč korakov na dan. (foto: osebni arhiv)

Verjamemo, da so njeni odgovori odlična motivacija tudi za vse tiste, ki še zbirate pogum za korak k boljšemu zdravju in počutju.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals