Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina iskreno o svoji veliki ljubezni

Objavljeno

V redu

Razkrila je delček zasebnosti …

V prvi sezoni šova Poroka na prvi pogled smo spoznali Kranjčanko Nino Jug. Simpatična in vedno nasmejana 33-letnica zase pravi, da je preprosta, a brez dlake na jeziku. »Sem zelo odprta za nove dogodivščine in stremim k temu, da bi bila vsak dan boljša oseba,« je pojasnila za naš portal.

Nina ima več ljubezni, dve psički, kar ji vzame veliko časa, dobro hrano in eksperimentiranje v kuhinji, ter hribe. Vanje se je zaljubila pred nekaj leti.

Nina pri Aljaževem stolpu. (foto: osebni arhiv)

“Ja hribi so zakon. Svojo ljubezen do hribov in planin sem odkrila in poglobi par let nazaj in od takrat poskušam odkriti čim več vrhov. Na višje in daljše pohode se opravljam skoraj vsak vikend, bolj kot bo toplo, bolj pogosto in višje bom šla. Imam pa cilj v letu 2022 osvojiti vsaj 50 različnih vrhov (trenutno sem jih osvojila že 15). Sem tudi članica planinskega društva. Se pa odpravljam na izlete po celi Sloveniji, med tednom, po službi pa velikokrat skočim na manjše hribčke v okolici Kranja. Moram pa priznati, da ima gorenjska najlepše razglede,” nam je razkrila Nina, dodala pa je še, da ji šport in zdrav življenjski slog pomenita veliko.

Hribi so njena velika ljubezen. (foto: osebni arhiv)

Za svoje telo skrbim z zdravo prehrano in seveda z redno vadbo in vsakodnevnim miganjem. Dnevno naredim vsaj 10.000 korakov, za mojo kondicijo pa skrbi moja draga Mirjana Šerjak, pri kateri 3x na teden konkretno švicam na pilatesu in na funkcionalnih vadbah. Poleg tega pa poskušam še 2x na teden v fitnesu dvigovati uteži in seveda za vikend hribi ali pa kakšna ferata je še razkrila za naš portal.

Nina naredi vsaj 10 tisoč korakov na dan. (foto: osebni arhiv)

Verjamemo, da so njeni odgovori odlična motivacija tudi za vse tiste, ki še zbirate pogum za korak k boljšemu zdravju in počutju.

Foto: osebni arhiv

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals