Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako je sedaj videti Saša Lendero popolnoma brez ličil! Saj ne boste verjeli svojim očem …

Objavljeno

V redu

Pevka je sklenila, da pokaže tudi takšno fotografijo.

Slovenska pevka Saša Lendero, ki smo jo videli tudi že v vlogi televizijske voditeljice, te dni svoje številne oboževalce navdušuje s fotografijami, ki jih pošilja iz pravljičnega oddiha, z Zanzibarja. Tokrat je razveselila z lepo fotografijo, na kateri je popolnoma naravna, takšna kot je, še njeni bujni lasje so zaradi vlage valoviti in nam se zdi da je to ena izmed njenih lepših fotografij. Z njo je pevka pokazala, kako mladostno je videti.

»Zanzibar vstopa v jesen in deževno obdobje je pred vrati, zato je v zraku ogromno vlage. Ker ves čas precej močno piha, se kljub temu čisto lepo diha … če ne migaš preveč, seveda . Danes ponoči pa sem se res počutila kot, da mi bodo zrastle škrge, hihi. Tudi lasje so začutili priložnost za samovoljo in zbudila sem se skravžljana, kot bacek ,« je pripisala poleg.

Kdaj se vrača domov, v objem svojih najbližjih, pa še ni razkrila.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals