Domov Zanimivosti Slavna igralka, lepotica Eva Mendes ima drugačen obraz

Slavna igralka, lepotica Eva Mendes ima drugačen obraz

Igralka je življenjskega sopotnika našla v kolegu Ryanu Goslingu. Potem ko sta postala starša dveh deklet, se je Eva Mendes odločila, da bo nekaj let posvetila samo družini.

Kako izgleda karantena z dvema punčkama in možem, je v smešni objavi na Instagramu razkrila ameriška igralka Eva Mendes (47). Zvezda romantične komedije “Hitch”, ki je do nedavnega zasebno življenje tako strogo skrivala, da je bilo mogoče računati na njene fotografije z življenjskim sopotnikom, igralcem Ryanom Goslingom (40) in njunima hčerkama Esmeraldo Amad (6) in Amad Lee (4), je z objavo nenavadne, zanimive fotografije iz njihovega vsakdana razveselila mnoge. 

To, kar je na sliki sta oblikovali hčerki, moj obraz je kot abstraktno olje na platnu. Za konec sta ji nadeli nenavadno pokrivalo za lase. Kljub temu je igralka svojo “preobrazbo” ponosno delila s sledilci s pripombo revije People: “Spet sta  mi to storili. Postala sem” platno“, ki sta ga hčerki poslikali z ličili. Ko ne veste, kako ju zabavati postanete “platno” je napisala Eva Mendes. Da ji v zadnjih mesecih ni bilo lahko in kakšni so njeni dnevoi pa je povedala pred časom: “Počutim se, kot da delam v hotelu, moji gostje pa so šefi in so zahtevni glede hrane. In ko se naveličajo hrane, gredo spat, jaz pa čistim za njimi. Govori se pa samo o tem, kaj bomo jedli.” 

Odkar je leta 2011 spoznala Ryana Goslinga, so se Evine življenjske prioritete spremenile. Vse bolj je hrepenela po mirnem družinskem življenju, želja pa se ji je uresničila šele po letu 2014, potem ko je zaigrala v partnerskem režiserskem prvencu “Lost River”. “Moja ambicijje niso izginile, ampak sem se osredotočila na otroke. Bila sem tako srečna, da sem lahko s hčarkama. Zdaj, ko sta stari štiri in šest let pa spet čutim željo po igranju” je napovedala vrnitev. 

foto: DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK