Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slavna igralka, lepotica Eva Mendes ima drugačen obraz

Objavljeno

V redu

Igralka je življenjskega sopotnika našla v kolegu Ryanu Goslingu. Potem ko sta postala starša dveh deklet, se je Eva Mendes odločila, da bo nekaj let posvetila samo družini.

Kako izgleda karantena z dvema punčkama in možem, je v smešni objavi na Instagramu razkrila ameriška igralka Eva Mendes (47). Zvezda romantične komedije “Hitch”, ki je do nedavnega zasebno življenje tako strogo skrivala, da je bilo mogoče računati na njene fotografije z življenjskim sopotnikom, igralcem Ryanom Goslingom (40) in njunima hčerkama Esmeraldo Amad (6) in Amad Lee (4), je z objavo nenavadne, zanimive fotografije iz njihovega vsakdana razveselila mnoge. 

To, kar je na sliki sta oblikovali hčerki, moj obraz je kot abstraktno olje na platnu. Za konec sta ji nadeli nenavadno pokrivalo za lase. Kljub temu je igralka svojo “preobrazbo” ponosno delila s sledilci s pripombo revije People: “Spet sta  mi to storili. Postala sem” platno“, ki sta ga hčerki poslikali z ličili. Ko ne veste, kako ju zabavati postanete “platno” je napisala Eva Mendes. Da ji v zadnjih mesecih ni bilo lahko in kakšni so njeni dnevoi pa je povedala pred časom: “Počutim se, kot da delam v hotelu, moji gostje pa so šefi in so zahtevni glede hrane. In ko se naveličajo hrane, gredo spat, jaz pa čistim za njimi. Govori se pa samo o tem, kaj bomo jedli.” 

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Odkar je leta 2011 spoznala Ryana Goslinga, so se Evine življenjske prioritete spremenile. Vse bolj je hrepenela po mirnem družinskem življenju, želja pa se ji je uresničila šele po letu 2014, potem ko je zaigrala v partnerskem režiserskem prvencu “Lost River”. “Moja ambicijje niso izginile, ampak sem se osredotočila na otroke. Bila sem tako srečna, da sem lahko s hčarkama. Zdaj, ko sta stari štiri in šest let pa spet čutim željo po igranju” je napovedala vrnitev. 

foto: DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO