Kontaktirajte nas

Zabava

MasterChef: Pia je odšla domov, to je sedaj razkrila njena mati

Objavljeno

V redu

Tretja izpadla tekmovalka je kuharsko tekmovanje zapustila zaradi malin. Kaj pa jo je čakalo doma?

Pia Brglez je šov MasterChef žal morala zapustiti, a to ji nikakor ni vzelo volje do kuhanja. Prepričani smo, da bo še vedno z veseljem vihtela kuhalnico in da bodo njeni domači še naprej navdušeni nad njenimi jedmi. Pia ima doma zelo veliko podporo, to je dokazala njena mati Andreja Brglez, ki je objavila zares čudovit in srčen zapis.

»Draga moja morda sem ti dala v življenju veliko srce in občutljivo dušo, a ti hkrati dajem vseskozi tudi svojo moč, da boš lahko tudi med najtemnejšo nočjo vedela, da jo lahko preživiš. Da boš vedela, da lahko preživiš karkoli ti življenje vrže na pot. In jaz bom vedno tam in tu zate. Ti si moja bojevnica in princesa, moja vila, in najbolj od vsega, moje srce. Vem, da boš spreminjala ta svet že samo s svojo močno ljubeznijo. Imaš dar, da osvetliš prostor samo s tem, kar si. Moja edina želja je, da ne bi nikoli nikomur dovolila, da to luč pomanjša. In čeprav ti bo svet govoril, da čudeži ne obstajajo, in bo tvoja vera večkrat na testu, upam, da boš večno zrla v zvezde in jim zaupala svoje želje, ter vedno verjela v čudežne nevidne sile življenja. Ker tisti, ki ne vrjamejo v čudeže, jih ne bodo nikoli našli je na družbeno omrežje zapisala mami Andreja potem, ko je njena hči izpadla iz tekme in nadaljevala: »Draga moja želim ti , da tvoja vihravost nikoli ne mine, da ubežiš vsem kalupom tega sveta, da ohraniš svoj ponos in da še naprej verjameš vase. Saj veš, če verjameš, je vse mogoče.Mami te ima neizmerno rada do najbolj oddaljene zvezde in nazaj in je vedno najbolj ponosna nate. Živi svoje sanje še naprej in zlobne jezike daj na stran. Vedi, da štejemo v tvojem lajfu samo ljudje, kateri te poznamo in imamo neizmerno radi. Komaj čakam naslednjo tvojo specialiteto v domačem krožniku kateri nikoli ne razočara.«

Čudovit zapis, kajne?

Foto: POP TV

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals