Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Sandi in Kate priznala, da je noč prinesla...

Poroka na prvi pogled: Sandi in Kate priznala, da je noč prinesla svoje in da se je vse spremenilo

Kaj to pomeni? Razkrila bosta marsikaj zanimivega …

Na današnji ceremoniji bodo pari spregovorili o tem, kako so preživeli teden. Veliko presenečenje bosta bila Kate in Sandi, ki bosta veliko govorila, a nič povedala.

Kot boste lahko slišali, bo Kate strokovnjakom priznala, da se ji zdi Sandi čudovit človek, da pa med njima ni kemije, zato gradita na prijateljstvu. Med drugim bo povedala, da je ubrala drugačen pristop do njega. Kadar nekaj on pove, si Kate predstavlja določeno svetlobo, ki gre čez njegovo telo in ko ji Sandi jemlje energijo, si je rekla. »Vzemi, kar hočeš, ampak vzemi samo energijo ljubezni!« povedala je še, da ji to pomaga in da se ji zdi, da je s tem ustvarila čudež, da sta oba bolj prijazna drug do drugega.

Sandi pa bo povedal: »Mislim, da včasih ni potrebe nobenih strokovnjakov, da bi reševali neke probleme, si moramo pri sebi naliti čistega vina, pri sebi razčistit.« Dejal bo še, da je bilo prejšnjega večera med njima zares vroče, a po prespani noči se je vse uredilo.

Ko so ju strokovnjaki vprašali, kaj se je to noč zgodilo, je Sandi odgovoril, da sta jo pač prespala in je bilo zjutraj vse lažje.

A na vprašanja, kaj do sedaj med njima ni bilo v redu in kaj je sedaj v redu, strokovnjakom ne bosta znala povedati.

Sandi in Kate sta imela veliko za povedati …

Foto: Planet TV