Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Sandi in Kate priznala, da je noč prinesla svoje in da se je vse spremenilo

Objavljeno

V redu

Kaj to pomeni? Razkrila bosta marsikaj zanimivega …

Na današnji ceremoniji bodo pari spregovorili o tem, kako so preživeli teden. Veliko presenečenje bosta bila Kate in Sandi, ki bosta veliko govorila, a nič povedala.

Kot boste lahko slišali, bo Kate strokovnjakom priznala, da se ji zdi Sandi čudovit človek, da pa med njima ni kemije, zato gradita na prijateljstvu. Med drugim bo povedala, da je ubrala drugačen pristop do njega. Kadar nekaj on pove, si Kate predstavlja določeno svetlobo, ki gre čez njegovo telo in ko ji Sandi jemlje energijo, si je rekla. »Vzemi, kar hočeš, ampak vzemi samo energijo ljubezni!« povedala je še, da ji to pomaga in da se ji zdi, da je s tem ustvarila čudež, da sta oba bolj prijazna drug do drugega.

Sandi pa bo povedal: »Mislim, da včasih ni potrebe nobenih strokovnjakov, da bi reševali neke probleme, si moramo pri sebi naliti čistega vina, pri sebi razčistit.« Dejal bo še, da je bilo prejšnjega večera med njima zares vroče, a po prespani noči se je vse uredilo.

Ko so ju strokovnjaki vprašali, kaj se je to noč zgodilo, je Sandi odgovoril, da sta jo pač prespala in je bilo zjutraj vse lažje.

A na vprašanja, kaj do sedaj med njima ni bilo v redu in kaj je sedaj v redu, strokovnjakom ne bosta znala povedati.

Sandi in Kate sta imela veliko za povedati …

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals