Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Olga s tem stavkom šokirala Miho

Poroka na prvi pogled: Olga s tem stavkom šokirala Miho

Kaj je s tem mislila Olga?

V tretji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled sodelujeta tudi Miha in Olga. Že takoj na začetku sta naletela na nekaj težav.  Miha si je želel, da bi bila Olga bolj odprta, ona pa si je želela, da bi bil Miha bolj kavalirski.

Na zadnji ceremoniji je dejala, da se ne postavi zanjo, pa naj si bo to v smislu moža ali prijatelja. Strokovnjakinja Sonja Javornik pa jo je opozorila, da je poročena, zato mora ta eksperiment tako tudi jemati.

Zdi se, da so nasveti strokovnjakov padli na plodna tla, saj se je zdelo, da sta se oba začela malce bolj truditi za svoj odnos.

Miha je Olgo peljal na večerjo, kjer sta jedla kaviar, spekel pa je tudi pico. Olga je sicer v kamero rekla, da ji kaviar po okusu ni bil všeč, da je jedla že boljšega, a ni želela Mihe s tem užaliti, zato je bila tiho.

Je pa presenetila s stavkom: “Kaj če ti jaz rečem, da je zame telesni stik kot pri zdravniku, če je to človek, ki mu jaz ne zaupam. Ti se lahko dotakneš mojih najbolj intimnih predelov in bom jaz to sprejela kot dotik od ginekologa.«

Miha je bil nad njenimi besedami presenečen, ni bil namreč Vajen kaj takega slišati od nje. Mogoče pa je zanju še upanje …

Foto: Planet TV/posnetek zaslona