Emma Stone daje nasvete o duševnem zdravju

Maj je mesec ozaveščanja o duševnem zdravju in Emma Stone nudi podporne besede vsem, ki se borijo med pandemijo COVID-19.

“Mnogi med nami se soočajo z izolacijo, strahom in negotovostjo med to krizo COVID-19 in to vključuje 17 milijonov otrok in mladostnikov v Ameriki, to je vsak peti, ki trpi zaradi duševne motnje,” je dejala ko je napovedala kampanjo #WeThriveInside Inštituta Child Mind, digitalno pobudo, ki pomaga tistim, ki se trenutno borijo z duševnim zdravjem.

V okviru prizadevanj bo Inštitut Child Mind vsak dan objavljal posnete videoposnetke z opaznimi imeni, ki pripovedujejo, kako so duševno sposobni. Družine in otroke pa spodbuja k iskanju virov, povezanih z organizacijo COVID. Videoposnetki se distribuirajo prek digitalnega odtisa Child Mind (Twitter, Instagram, Facebook in njihove spletne strani).

Jonah Hill, Margot Robbie, Andrew Garfield, Octavia Spencer, Misty Copeland, Kevin Love, Jameela Jamil, Lena Dunham, Mark Ronson, Jim Gaffigan, Zoey Deutch, Keith Powers, Julia Michaels, Moby, Missy Franklin, Nicole Scherzinger, Sarah Michelle Gellar , Lindsey Stirling, Emma Chamberlain in mnogi drugi so potrdili svojo udeležbo. Sprejeli so tudi donacijo v višini 150.000 dolarjev zahvaljujoč anonimnemu donatorju.

Stone je kot član upravnega odbora Inštituta najprej podala svoje mnenje. “Nekaj, kar resnično želim narediti, ko se bojim, je da pišem. Samo zapišem vse, kar me skrbi,” je povedala v svojem posnetku. “Pišem in pišem, pišem in ne razmišljam o tem in ne berem nazaj. Se mi zdi resnično zelo koristno, če vse razlijem na papir.”

Nadaljevala je: “Upam, da boste ostali na varnem, da boste ostali močni in zdravi in vsem pošiljam veliko ljubezni.”

Foto: Getty Images

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com