Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Luka Nižetić kot Brad Pitt, oboževalci so ponoreli od navdušenja

Objavljeno

V redu

Hrvaški pevec je končno pokazal, kako izgleda s spuščenimi lasmi. Njegovi sedilci ne morejo verjeti, kako zelo je podoben njihovemu najljubšemu hollywoodskemu lepotcu.

Če si kdo na hrvaški pop sceni zasluži naziv kralj sloga, potem je to 37-letni glasbenik Luka Nižetić. Karkoli da nase vedno zadene v polno, tudi, če gre za nekoliko ekstravagantno kombinacijo s kiltom, ki ga je prvič nosil že leta 2009. Javnost in seveda oboževalci z bujno domišljijo so se spraševali v glavnem le to ali Luka nosi pod škotskim krilom spodnjice ali ne? tega seveda ni nikoli razkril, čeprav je kilt nosil še nekajkrat.

Luka si je tokrat zaslužil desetko zaradi nove frizure. Po objavi fotografije, na kateri pozira s hišnim ljubljenčkom in razpuščenimi lasmi, so bili številni presenečeni nad tem, kako močno so mu zrasli lasje. A tudi nad tem, kako zelo je slavni splitčan podoben hollywoodskemu igralcu Bradu Pittu v času, ko je posnel eno svojih največjih ljubezenskih uspešnic ‘Jesenska pripoved’.

Film Jesenska pripoved’ … Tristan … original … takoj si me spomnil nanj,” je le eden od laskavih komentarjev o Lukovem videzu. Seveda so mu mnogi rekli, naj pogosteje nosi razpuščene lase, nekatere oboževalke pa so povedale, da bi rade imele enako pričesko.

foto: Fashion hr

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals