Luka Nižetić kot Brad Pitt, oboževalci so ponoreli od navdušenja

<div id="midasWidget__r92"></div>

Hrvaški pevec je končno pokazal, kako izgleda s spuščenimi lasmi. Njegovi sedilci ne morejo verjeti, kako zelo je podoben njihovemu najljubšemu hollywoodskemu lepotcu.

Če si kdo na hrvaški pop sceni zasluži naziv kralj sloga, potem je to 37-letni glasbenik Luka Nižetić. Karkoli da nase vedno zadene v polno, tudi, če gre za nekoliko ekstravagantno kombinacijo s kiltom, ki ga je prvič nosil že leta 2009. Javnost in seveda oboževalci z bujno domišljijo so se spraševali v glavnem le to ali Luka nosi pod škotskim krilom spodnjice ali ne? tega seveda ni nikoli razkril, čeprav je kilt nosil še nekajkrat.

Luka si je tokrat zaslužil desetko zaradi nove frizure. Po objavi fotografije, na kateri pozira s hišnim ljubljenčkom in razpuščenimi lasmi, so bili številni presenečeni nad tem, kako močno so mu zrasli lasje. A tudi nad tem, kako zelo je slavni splitčan podoben hollywoodskemu igralcu Bradu Pittu v času, ko je posnel eno svojih največjih ljubezenskih uspešnic ‘Jesenska pripoved’.

Film Jesenska pripoved’ … Tristan … original … takoj si me spomnil nanj,” je le eden od laskavih komentarjev o Lukovem videzu. Seveda so mu mnogi rekli, naj pogosteje nosi razpuščene lase, nekatere oboževalke pa so povedale, da bi rade imele enako pričesko.

foto: Fashion hr

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice