Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

7 načinov kako vzpostaviti ravnotežje med vašim ljubezenskim življenjem in kariero

Objavljeno

V redu

Vaše ljubezensko življenje in vaša kariera sta dva najpomembnejša dela vašega življenja. Upravljanje teh dveh aspektov je lahko včasih zahtevno in stresno. Ljubezensko življenje je enako pomembno kot kariera, nobena stvar ne sme biti izpuščena. Da boste predani obem aspektom do konca vašega življenja, lepo sledite tem neverjetnim načinom:

Pridobite si partnerjevo popolno podporo

V svoji karieri ste lahko uspešni le, ko imate razumevajočega partnerja, ki vam nudi popolno podporo. Tako bo učinkovito ljubezensko življenje in kariera. Predlagamo, da se skupaj usedeta in pogovorita o tem kako lahko vzpostavita ravnotežje med obema.

Naj služba ostane v službi

Svojemu partnerju morate dati vsakič polno pozornost, ko preživljate čas z njim. Ne govorite le o svoji službi in karieri, saj boste tako romantični del pustili neuravnoteženega.

Uravnotežite svojo predanost

Noben od teh aspektov ne sme biti izpuščen. Pomemben je uspeh v obeh aspektih. Najbolje je, da določite časovni okvir za oba.

Načrtujte čas, ko boste s svojim partnerjem

Ustvarite čas za svojega partnerja / Foto: SHUTTERSTOCK

Nekatere stvari bo potrebno žrtvovati, da boste ustvarili čas za svojega partnerja. Naj vam služba ne ukrade vaše pozornosti. Komunikacija je zelo pomembna, zato preživite nekaj kvalitetnega časa in mu/ji tako pokažite vašo naklonjenost.

Cenite svojega partnerja

Spoštovanje je način, s katerim pokažete hvaležnost za vse kar je vaš partner žrtvoval za vas. Cenite dejstvo, da vam dajo svojo polno pozornost, ko jo potrebujete. Pokažite svojo hvaležnost za partnerjevo pripravljenost z občasnim darilom. Majhna beseda hvaležnosti daleč pride.

Naj se vaš partner zaveda zahtevnosti vašega dela

Najbolje je, da razložite svoje službene obveznosti svojemu partnerju. Tako te bo lahko razumel/a, kakor bo tudi razumel/a tvoje časovne obveznosti. Služba lahko od tebe zahteva da delaš cel dan, ali cel teden. Lahko se počutiš svobodnega in partnerju zaupaš, le če se zaveda obveznosti tvojega dela.

Ljubite svojega partnerja

Edina stvar, ki bo ohranila vaše razmerje je ljubezen. Vedno pokažite vašo ljubezen in naklonjenost, kadar koli ste v bližini. Ne prizadenite partnerjevih občutkov z nezvestobo, med tem ko on zvesto čaka na vas.

Vajina prihodnosti je odvisna od tega, koliko časa in truda posvetite svoji karieri in razmerju. Kariera je pomembna za vaše finance, prihodnost pa tudi od tega kakšno je vaše razmerje. Ti nasveti vam lahko pomagajo uravnotežiti oboje.

Življenjski Stil

Ta 3 astro znamenja brez slabe vesti varajo

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekateri to naredijo težje, drugi pa lažje. Preberite, katera tri astro znamenja brez težav skočijo čez plot!

Astrologi svarijo ženske bred moškimi, ki so rojeni v teh treh nebesnih znakih. Ti naj bi varanje jemali kot nekaj vsakdanjega. Če torej iščete resno ljubezen, se jim raje ognite.

Kateri trije so?

Oven

Moški, rojeni v znamenju ovna, so po naravi lovci. Tudi kadar se zaljubijo, težko ostanejo zvesti, ves čas jih vleče k novi avanturi. Če jim pot prekriža ženska, ki je pripravljena na avanturo, se ne bodo branili.

Dvojčka

Dvojčki so znani po tem, da so dvolični. Ves čas potrebujejo tudi dokazovanje, da so veliki osvajalci in da se jim ženske ne morejo upreti. Tudi zato se pogosto zgodi, da flirtajo tudi, ko so v resni zvezi. Včasih le zato, da postane njihova partnerica ljubosumna.

Strelec

Moški, rojeni v znamenju strelca, so znani po tem, da ne ostanejo dolgo v zvezi. Ves čas potrebujejo flirtanje in osvajanje. Le redko se zgodi, da strelec ostane zvest eni in edini.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Slovenski vrtičkarji pridelke rešili s pomočjo sveč

Objavljeno

V redu

Avtor

To je uporaben trik, ki so se ga med aprilskim prihodom nizkih temperatur posluževali številni vrtičkarji.

Aprila nas je močno vznejevoljila vrnitev nizkih temperatur, ki so prizadele zlasti sadno drevje in vrtnine. Da bi preprečili pozebo, so se mnogi posluževali preventivnih ukrepov, vendar vsi žal niso obrodili sadov. Je pa vsekakor vredno omeniti trik za zaščito rastlin v rastlinjaku, saj so vrtičkarji z njim poželi daleč največji uspeh in odlično zaščitili vrtnine.

Ogrevanje rastlinjaka z nagrobnimi svečami

Ko se boste prihodnjič spraševali, kako vrtnine v rastlinjaku zaščititi pred nizkimi temperaturami, se spomnite na trik z nagrobnimi svečami, ki jih prižgete in čez noč namestite okoli rastlin. S tem boste dosegli, da se bo prostor segrel za kar nekaj stopinj nad ničlo, kar bo vrtnine obvarovalo pred pozebo. Da bo učinek še boljši, vrtnine prekrijte s kopreno.

Pozor! Ko nameščate sveče v rastlinjak, bodite pozorni na to, kam in kako jih boste postavili. Če bi se denimo sveča prevrnila na kopreno, lahko zlahka zanetite požar. Za varno namestitev tako poskrbite, da se bodo sveče nahajale na ravni podlagi, denimo na betonski ali kovinski plošči. Nekateri za varnost poskrbijo tudi tako, da sveče (eno ali več) postavijo v glineno ali odsluženo emajlirano posodo.

Foto: Pixabay

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Zakaj folk misli, da lahko sika na druge

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikoli ne bom razumela zakaj nekateri, zadnje čase se mi zdi, da večina, misli, da lahko komentira, daje pripombe, sika na vsakega, ki pride mimo. Kako so si to zamislili, da si pač lahko, kar dovolijo.

Grem iz trgovine s polnim vozičkom, ker bi rada nakup odpeljala v avto in tam v miru zložila in tudi zaradi teže, pa saj to nima veze, ker tip, ki vstopa v trgovino z dvignjenim glasom reče proti meni; a boš zmogla? Halo, kdo pa si ti, da me tako ogovarjaš, da spuščaš pripombe, da me tikaš? Sem ravno hotela odgovoriti ne in mu v roke poriniti voziček pa ga že ni bilo več.  Takih je vse več, vsak dan se kakšen najde. A mislijo, da so smešni al kaj, vsemogočni? Pred pošto me je nazadnje en nahrulil, da sem bila nekam dolgo not? Ne razumem. Tega res ne razumem, s kakšno pravico se vsak, ki mu je malo dolgčas al pa bi rad dobil svojih par sekund pozornosti obregne ob prvega, ki pride mimo. Kje je olika, osnova obnašanja, spoštovanja? In ne niso vedno le moški, tudi kakšna ženska me je nahrulila, če grem v trgovino? Ja, če čakam pred trgovino zaradi omejitve  števila oseb, verjetno grem v trgovino, na uro nisem prišla gledat. No in to ni bilo takole; a čakate za v trgovino? To je bilo; a boš šla not, v trgovino al kaj čakaš?

Kljub maski se vidi, da sem gospa v zrelih letih in takšno obnašanje je zame nedopustno pa me že mika, da bi kaj rekla, ampak kaj, kaj naj pa rečem, saj ne bi razumeli oziroma z ljudmi, ki nimajo osnov obnašanja verjetno ne bi prišla daleč. Ignoriram in si mislim svoje, se mi pa zdi to skrajno neprimerno in žaljivo. Kaj menite?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ja, žal je tovrstne komunikacije vse več. Vse več dvigovanja glasu in vse več tega, da si mnogi res dovolijo preveč, ko kar tako tikajo, po vaše sikajo, imajo pripombe, komentarje. Brez osnovnega  bontona, spoštljive komunikacije, brez dober dan in tako naprej.  Vse se da z dobro komunikacijo, vse se da, če se hoče, je pa res, da se zadnje čase prav ti, ki jih opisujete počutijo še pomembnejši, saj prav tako komunikacijo slišijo vsak dan s strani tistih, ki nas dnevno nagovarjajo, tudi v medijih, žal.   

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO