Connect with us

Zabava

Iris Mulej se je odlično pokazala v vlogi mamice

Published

on

Iris Mulej ali Free spirit mama, kot jo naslavljajo njeni sledilci na socijalnih omrežjih, je pred kratkim v Črni Gori priredila zabavo. Njen sin je namreč praznoval svoj 1. rojstni dan na katerega se je dolgo časa pripravljala.

Prvi rojstni dan je bil v stilu elegance. Aron je bil oblečen kot mali poslovnež v belem kostumu. Fantek je užival v kar dveh torticah, ena je bila samo za tako priljubljen “cake smash”, in ki jo je lahko pojedel samo Aron, druga tortica pa je bila za njegovo celo družino.

Pod fotografijo, kjer se Aron spogleduje s torto, je zapisala: “Smash it like you mean it!”

https://www.instagram.com/p/CAh1GC1JP8V/

“Še kar se prebijam skozi fotke, Ok, to da imam kup lepih fotk je super, problem pa nastane, ker se mi je zelo težko odločiti katere izbrišem, katere pa pustim za spomin… ker 200 fotk “smash cake-a” ravno ne morem imet, a ne?! Ampak baje imamo te probleme brisanja fotk z našimi otroci vse mamice. Ker meni je prav vsaka lepa in mi jo je škoda izbrisati… na eni ima poseben izraz, na drugi se prikupno smeji, na tretji začudeno gleda in tako dalje… kdorkoli drug bi pa rekel, da sem shranila 50 skoraj istih fotk.. Sorry, I’m not sorry… Tako je tu pristalo Arronovih 10, meni zelo kjut in različnih utrinkov z praznovanja njegovega prvega rojstnega dne (sicer dva dni nazaj). Fun fact, ko otroku vedno govoriš naj NE daje rok v vsako skledo, hrano itd… potem pa mu v roke potisneš kuhalnico in ga spodbujaš, da udriha po torti, te bo sprva na začetku gledal malce, kot da si ku-ku. Imate tudi ve, kakšno zanimivo izkušnjo s “smash cake-om”? Let me know, da se malce nasmejemo”.

https://www.instagram.com/p/CAnDG0OpCkI/

Ker je bila Iris tako navdušena nad zabavo in dekoracijo, se ni mogla odločiti, katere fotografije bi objavila. Zato je na svoj Instagram story objavljala veliko več kot običajno, na svoj profil pa je objavila le tri fotografije.

Zabava

Tako sta danes videti Indira in Matic! Ostali boste popolnoma brez besed …

Published

on

Vau, je to res Indira?! Poglejte, kako huda je! Saj ne boste verjeli, kako je sedaj videti.

Indira, ki jo spremljamo v resničnostnemu šovu Super par, je mnoge zelo presenetila s fotografijo, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

S svojim partnerjem Maticem sta se udeležila prireditve Femme Fatale 2023 in popolnoma navdušila.

Indira je po objavi požela številne všečke in pohvale, mnogi so bili nad njeno izbiro obleke zelo navdušeni.

»Lepa sta, pravi hollywoodski par,« so zapisali številni.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Presenečenje: Tudi ta priljubljena voditeljica napovedala vrnitev na POP TV

Published

on

Na veliko veselje mnogih gledalcev, se na POP TV vrača tudi ta zelo priljubljena slovenska voditeljica. Tudi vi se boste razveselili.

Pred kratkim je POP TV zelo razveselil številne gledalce in ljubitelje resničnostnih šovov, napovedali so namreč vrnitev enega najbolj priljubljenih šovov, pri nas – vrača se Kmetija.

Kot pravijo ustvarjalci, pa bo letošnja sezona prav osebna. Ker bo že deseta po vrsti, torej jubilejna, se pripravlja mnogo zanimivega tako za tekmovalce kot tudi za gledalce.

S priljubljenim šovom pa se vrača tudi priljubljena voditeljica Natalija Bratkovič.

».. še par mesecev pa se bomo gledali vsak večer je zapisala svojim spletnim prijateljem na Instagramu.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Kaj se dogaja? Julijana ponovno v šov Ljubezen po domače?

Published

on

Julijana, ki naj bi bila srečna z Mirkom, je javno dejala to …

Zagotovo se še spomnite, kako sta Julijana in Mirko v šovu Ljubezen po domače, našla pot drug do drugega. Vzklila je velika ljubezen, parček je ostal skupaj.

Da pa se znata tudi pošaliti, je Julijana pokazala na srečanju akterjev šova, ki so ga organizatorji pripravili v Kranjski gori.

»Meni ni žal, tudi malo mi ni žal,« je za javnost povedala Julijana, ki je bila skupaj z Mirkom na srečanju.

Nato pa je v hecu dodala, da razmišlja, da bi se še enkrat prijavila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals