Kontaktirajte nas

Zabava

Iris Mulej se je odlično pokazala v vlogi mamice

Objavljeno

V redu

Iris Mulej ali Free spirit mama, kot jo naslavljajo njeni sledilci na socijalnih omrežjih, je pred kratkim v Črni Gori priredila zabavo. Njen sin je namreč praznoval svoj 1. rojstni dan na katerega se je dolgo časa pripravljala.

Prvi rojstni dan je bil v stilu elegance. Aron je bil oblečen kot mali poslovnež v belem kostumu. Fantek je užival v kar dveh torticah, ena je bila samo za tako priljubljen “cake smash”, in ki jo je lahko pojedel samo Aron, druga tortica pa je bila za njegovo celo družino.

Pod fotografijo, kjer se Aron spogleduje s torto, je zapisala: “Smash it like you mean it!”

https://www.instagram.com/p/CAh1GC1JP8V/

“Še kar se prebijam skozi fotke, Ok, to da imam kup lepih fotk je super, problem pa nastane, ker se mi je zelo težko odločiti katere izbrišem, katere pa pustim za spomin… ker 200 fotk “smash cake-a” ravno ne morem imet, a ne?! Ampak baje imamo te probleme brisanja fotk z našimi otroci vse mamice. Ker meni je prav vsaka lepa in mi jo je škoda izbrisati… na eni ima poseben izraz, na drugi se prikupno smeji, na tretji začudeno gleda in tako dalje… kdorkoli drug bi pa rekel, da sem shranila 50 skoraj istih fotk.. Sorry, I’m not sorry… Tako je tu pristalo Arronovih 10, meni zelo kjut in različnih utrinkov z praznovanja njegovega prvega rojstnega dne (sicer dva dni nazaj). Fun fact, ko otroku vedno govoriš naj NE daje rok v vsako skledo, hrano itd… potem pa mu v roke potisneš kuhalnico in ga spodbujaš, da udriha po torti, te bo sprva na začetku gledal malce, kot da si ku-ku. Imate tudi ve, kakšno zanimivo izkušnjo s “smash cake-om”? Let me know, da se malce nasmejemo”.

https://www.instagram.com/p/CAnDG0OpCkI/

Ker je bila Iris tako navdušena nad zabavo in dekoracijo, se ni mogla odločiti, katere fotografije bi objavila. Zato je na svoj Instagram story objavljala veliko več kot običajno, na svoj profil pa je objavila le tri fotografije.

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals