Kontaktirajte nas

Zabava

Iris Mulej se je odlično pokazala v vlogi mamice

Objavljeno

V redu

Iris Mulej ali Free spirit mama, kot jo naslavljajo njeni sledilci na socijalnih omrežjih, je pred kratkim v Črni Gori priredila zabavo. Njen sin je namreč praznoval svoj 1. rojstni dan na katerega se je dolgo časa pripravljala.

Prvi rojstni dan je bil v stilu elegance. Aron je bil oblečen kot mali poslovnež v belem kostumu. Fantek je užival v kar dveh torticah, ena je bila samo za tako priljubljen “cake smash”, in ki jo je lahko pojedel samo Aron, druga tortica pa je bila za njegovo celo družino.

Pod fotografijo, kjer se Aron spogleduje s torto, je zapisala: “Smash it like you mean it!”

https://www.instagram.com/p/CAh1GC1JP8V/

“Še kar se prebijam skozi fotke, Ok, to da imam kup lepih fotk je super, problem pa nastane, ker se mi je zelo težko odločiti katere izbrišem, katere pa pustim za spomin… ker 200 fotk “smash cake-a” ravno ne morem imet, a ne?! Ampak baje imamo te probleme brisanja fotk z našimi otroci vse mamice. Ker meni je prav vsaka lepa in mi jo je škoda izbrisati… na eni ima poseben izraz, na drugi se prikupno smeji, na tretji začudeno gleda in tako dalje… kdorkoli drug bi pa rekel, da sem shranila 50 skoraj istih fotk.. Sorry, I’m not sorry… Tako je tu pristalo Arronovih 10, meni zelo kjut in različnih utrinkov z praznovanja njegovega prvega rojstnega dne (sicer dva dni nazaj). Fun fact, ko otroku vedno govoriš naj NE daje rok v vsako skledo, hrano itd… potem pa mu v roke potisneš kuhalnico in ga spodbujaš, da udriha po torti, te bo sprva na začetku gledal malce, kot da si ku-ku. Imate tudi ve, kakšno zanimivo izkušnjo s “smash cake-om”? Let me know, da se malce nasmejemo”.

https://www.instagram.com/p/CAnDG0OpCkI/

Ker je bila Iris tako navdušena nad zabavo in dekoracijo, se ni mogla odločiti, katere fotografije bi objavila. Zato je na svoj Instagram story objavljala veliko več kot običajno, na svoj profil pa je objavila le tri fotografije.

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals