Kylie Jenner se je naveličala, da se vsi koncentrirajo na njen denar

<div id="midasWidget__r92"></div>

Kylie Jenner si želi, da se ljudje “nehajo osredotočati na to, koliko denarja ima”. 22-letna resničnostna zvezda je pred kratkim izzvala revijo Forbes, potem, ko je preklicala naslov za najmlajšo domačo milijarderko. Trdila je, da ni več vredna milijardo dolarjev, in obtožila revijo, da je vrtela “splet laži” o njenem poslu, vključno z njeno kozmetično blagovno znamko Kylie. Zdaj viri pravijo, da je Kylie naveličana govoriti o svojih financah.

Za Entertainment Tonight je dejala: “Na koncu dneva Kylie samo želi, da se ljudje nehajo osredotočati na to, koliko denarja ima. Članek je napisal Forbes in dobili so dokaze o vsem tem. A zdi se, da je to le ena njihova zgodba, kaj pa moja?” 

Zvezdnica “Keeping Up with Kardashians”, ki ima dveletno hčer Stormi s Travisom Scottom, je prejšnji teden na Twitterju kritizirala objavo revije Forbes zaradi njenega uničujočega članka in trdila, da so podali “nepravilne dokaze”.

Napisala je: “Mislila sem, da je to resna stran. Vidim le vrsto netočnih izjav in nedokazanih domnev. Nikoli nisem prosila za naslov ali poskušala tam biti”. 

Kyliein odvetnik Michael Kump je prav tako zavrnil obtožbe. V izjavi je dejal: “Preverili smo članek Forbesa, ki obtožuje Kylie, da je vpletena v prevare in” mrežo laži “, da bi si povečala bogastvo. Članek je poln laži. Davčne napovedi so očitno napačne in pozivamo Forbes, da takoj in javno umakne vse izjave. Tega ne pričakujem od tabloidov, kaj šele od Forbesa”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice