Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 4.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 04/06/2020

»Lahko si vse, kar obstaja, tvoje misli, tvoje življenje, tvoje uresničene sanje. Lahko si vse, kar izbereš, da boš, saj si tako brez meja, kot širno vesolje.« Shad Helmstetter

Dobro jutro, dober dan! Najbolj zgodnji, uživajte v jutranjem kofetkanju ali čajčkanju. 

Današnji dan je namenjen združevanju navideznih nasprotij in protislovij v višjo celoto. Vaša vizija je pomembna in vse je mogoče. Ne bojte se iz tega, kar veste in kar imate, ta trenutek ustvariti nekaj tretjega. 

Danes boste imeli željo in ambicijo iti v akcijo. Delovni boste in vztrajni. Naj vas želja po varnosti ne zaustavi. 

Zagotovo boste našli pot, kako čim bolj preprosto uresničiti svoje zamisli in s tem pomagati in osrečiti sebe in druge. Življenje naj gre naprej. Mi smo tisti, ki odločamo o tem, ali bomo v sebi čutili iskro življenja, ali se bomo kopali v sivem vsakdanu. 

Kar pogumno!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko