DONKEY HOT: “CHUZUKI” prinaša dozo kvartcore rokenrola

<div id="midasWidget__r92"></div>

Donkey Hot svojo glasbo imenujejo ‘’kvartcore’’ (soseska, četrt) –  so doza pravega rokenrola in vsega kar spominja na rokenrol s kvartovsko tematiko v besedilih.

Od te peterice lahko pričakujete prav vse. 
Na instrumentih se člani izmenjujejo glede na potrebe pesmi, ki jih izvajajo, njihov glavni cilj pa je “zaslužiti dovolj denarja, da kupijo svoj lastni kvart, kjer bi prirejali megakvartovske zabave.”

Zasedbo sestavljajo Vili Gobac (vokal, bobni), Ivan Tukić (vokal, kitara, bobni), Doris Mihaljević (vokal, bass), Mario Dujmić (klaviature), Mihovil Burek (vokal, kitara) in s prvim predstavitvenim singlom ‘Chuzuki’ ter videospotom, ki je nastal pod režisersko taktirko Lovre Buve, ki sta izšla pri založbi Dallas Records, se Donkey Hot predstavljajo širši publiki.

’Donkey Hot je definitivno najboljši bend, v katerem sem kdaj bil, mi igramo rokenrol!  Kaj je to Chuzuki in kako je nastala? Chuzuki je čuza, zapor, nastala je tako, da smo prišli na vajo in potem smo jo malo po malo končali. Kdo bi rekel! Glede videospota bi rekel, da je pisan, vesel. S flirtanjem in z zaporom. Poglejte ga na YouTube, našem FB ali Instagramu”pravi Vili Gobac o Chuzukiju.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice