Domov Glasba Ni vse tako sivo! “Sve boje” Bojana Jambrošića bodo obarvale vaš dan!

Ni vse tako sivo! “Sve boje” Bojana Jambrošića bodo obarvale vaš dan!

Leto 2020 je Bojan Jambrošić začel s številnimi uspehi. Nastopil je na Dori s pesmijo “Više od riječi“, ki mu je sledil Porin – nagrada strokovne žirije za najboljši album tamburaške glasbe, posnet v sodelovanju s Tamburaškim orkestrom Hrvaške radiotelevizije (založba HRT in Dallas Records).

V času karantene je Bojan od doma za najmlajše ustvaril zabavno-izobraževalni animirani film “Roza, ti i ja“, svojim ostalim poslušalcem pa predstavlja skladbo, ki jim bo obarvala poletje. Z novim singlom “Sve boje” Bojan nadaljuje sodelovanje s tekstopiscem Mikijem Solusom in kaže odločnost v nadaljnem ustvarjanju sodobnejšega zvoka, ki mu še kako pristoji. 

Tako kot animirani film za otroke ‘Roza, ti i ja‘, ki ga je Bojan ustvaril sam, je tudi na vizualni podobi “Svih boja” Bojan pustil svoj pečat.

O pesmi pravi: “’Sve boje’ je ena tistih pesmi, za katero sem že pri prvem poslušanju želel, da bi bila moja. To je že drugo sodelovanje z Mikijem Solusom, prav tako je za glasbo spet poskrbel Silvio Pasarić (SIPA Music), ki se mu je pridružil Mario Huljev. Všeč mi je, da je pesem ritmična, gre v uho in si jo zlahka zapomniš. Idealno prikaže mojo osebnost in trenutno razpoloženje!”

Foto: Dallas Records