Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 4.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 04/07/2020

“V katerem času živiš? V preteklosti? V prihodnosti? V današnjem dnevu? Samo ZDAJ se odvija življenje zate.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro najzgodnejšim kofetkarjem, prav vsem pa lep dober dan. Teden se je odvrtel, zopet se veselimo vikenda. Pa poglejmo, kaj predvidevajo števila za današnjo soboto. 

Četrtega v mesecu smo danes. Dan je odličen za pregled naših računov, poplačillo dolgov in uvedbe reda na področju naših financ. Če smo v zaostanku z domačimi opravili, pospravljanjem, čiščenjem, drobnimi popravili, urejanjem, danes bomo imeli dovolj energije za vse to. 

Bolj samotarski n nezaupljivi bomo, ukvarjali se bomo s seboj, na plano se znajo prikrasti naši strahovi, bolj kot ne, se znamo ogrnitii v čustveni hlad. Težave lahko povzročijo ukazovalnost in neobčutljivost za potrebe sočloveka. O pomembnih rečeh se je treba pogovoriti, a težko bomo dosegli kompromise ali sprejemali odločitve. Če smo običajno zgovorni in direktno povemo, kar mislimo, danes se je bolje ugrizniti v jezik. Obžalovali bi kakšno trdo besedo. 

Medsebojno delovanje števil povzroča nagnjenost k igranemu vedenju, pomanjkanju samospoštovanja in sklepanju kompromisov v ljubezni. 

Današnji dan res ni namenjen odnosom, lahko pa v življenju naredimo malce reda, kar pa tudi ni slabo, kajne?

Uspešno pri delu vam želim danes.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com