Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani spletni vplivnici bosta vsak hip postali mamici

Objavljeno

V redu

Svoje zveste spletne sledilce redno obveščata o vsemu, kar se dogaja.

Zdi se, da bosta znani spletni vplivnici Katja in Katka Bogataj vsak čas postali mamici. Pred časom sta razkrili že, da vesta, kakšnega spola bo njun otrok, a za javnost tega nista delili. Z zadnjimi fotografijami pa je povsem razvidno, da bo dan poroda vsak čas tu, saj je trebušček Katje vsak dan večji.

Par, ki bo dobil dojenčka s pomočjo umetne oploditve, ki sta jo opravili v tujini, je pred kratkim spregovoril za revijo Jana. Povedali sta, da so umetno oploditev opravili v Avstriji ter, da sta se odločili za anonimnega darovalca sperme.

»V večini primerov se pari odločijo za anonimnega darovalca. Tudi midve sva se tako odločili. Čeprav sva imeli cel kup ponudb, je bila odločitev za anonimnega darovalca zelo premišljena. Lahko se namreč zgodi, da moški, ki je daroval spermo, enkrat želi biti oče temu otroku. Takrat se vse skupaj lahko močno zakomplicira. Midve si želiva, da bi bila najina družina sestavljena samo iz dveh mam in otroka.,« sta pojasnili.

Celoten intervju si lahko preberete na portalu njena.

View this post on Instagram

A post shared by Katja Bogataj (@mrsbogataj)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals