Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znani spletni vplivnici bosta vsak hip postali mamici

Objavljeno

V redu

Svoje zveste spletne sledilce redno obveščata o vsemu, kar se dogaja.

Zdi se, da bosta znani spletni vplivnici Katja in Katka Bogataj vsak čas postali mamici. Pred časom sta razkrili že, da vesta, kakšnega spola bo njun otrok, a za javnost tega nista delili. Z zadnjimi fotografijami pa je povsem razvidno, da bo dan poroda vsak čas tu, saj je trebušček Katje vsak dan večji.

Par, ki bo dobil dojenčka s pomočjo umetne oploditve, ki sta jo opravili v tujini, je pred kratkim spregovoril za revijo Jana. Povedali sta, da so umetno oploditev opravili v Avstriji ter, da sta se odločili za anonimnega darovalca sperme.

»V večini primerov se pari odločijo za anonimnega darovalca. Tudi midve sva se tako odločili. Čeprav sva imeli cel kup ponudb, je bila odločitev za anonimnega darovalca zelo premišljena. Lahko se namreč zgodi, da moški, ki je daroval spermo, enkrat želi biti oče temu otroku. Takrat se vse skupaj lahko močno zakomplicira. Midve si želiva, da bi bila najina družina sestavljena samo iz dveh mam in otroka.,« sta pojasnili.

Celoten intervju si lahko preberete na portalu njena.

View this post on Instagram

A post shared by Katja Bogataj (@mrsbogataj)

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani presenetili mnoge z razkritjem, da ne bi bilo niti enega nastopa

Objavljeno

V redu

Avtor

Naredili so izjemo in pokazali fotografijo, ki je bila vsem takoj všeč.

Priljubljena slovenska skupina Modrijani je ena najbolj uspešnih že leta. Tako mladi kot tudi starejši radi zahajajo na njihove koncerte in pojejo z njimi.

Tokrat so člani skupine naredili izjemo in na družbeno omrežje dodali fotografijo, na kateri pa niso oni, temveč trije moški, ki so zaslužni, da na koncertih poteka vse tako kot mora.

»Niti enega nastopa ni brez naših najbolj srčnih tehnikov. Stojan, Matej in ‘oče Modrijanov’ Peter.
En velik
všeček si pa zaslužijo fantje, kajne? so pripisali poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals