Numerološka usmeritev dneva – Torek, 4. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 04/08/2020

Dobro jutro, dober dan! Najbolj zgodnji uživajte v jutranjem kofetkanju ali čajčkanju, vsem pa naj vam je numerološki predvid v veselje.

»Lahko si vse, kar obstaja, tvoje misli, tvoje življenje, tvoje uresničene sanje. Lahko si vse, kar izbereš, da boš, saj si tako brez meja, kot širno vesolje.«

Shad Helmstetter

Danes bodo zaradi vpliva števila 4 do izraza prišli vaša delavnost, rutina, vztrajnost, praktičnost, stabilnost, lojalnost, ukvarjanje s temelji, z razvojem in z organizacijo. Dan pa je namenjen osebni rasti in duhovnemu razvoju.

Poiščite si dejavnosti, kjer boste neodvisni in ustvarjalni, z urnikom, ki si ga boste sami določili. Tako boste najsrečnejši. Namreč, težje boste prenašali omejitve in avtoriteto. Če ste redno zaposleni in hodite v službo, pa v prostem času, danes, postavite temelje svojemu hobbyju, ki je vir vašega zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče in hkrati ventil, preko katerega se sprostite. Tako bo tudi v službi lažje tekel čas in še: ta hobi s časom, z vztrajnim delom in razvojem, lahko preraste v vaš glavni vir preživljanja. Verjemite, da vsak hobby lahko preraste v posel s samozaupanjem in z odkritjem načinov, da v to preraste.

Bioritem dneva bo povzročal zelo čustvene in impulzivne odzive, kar vodi v nepremišljene reakcije in odločitve. Pazite, da sami sebi zaradi tega ne povzročite težav. Spremljajte svoje občutke in upoštevajte dobro izraženo intuicijo in vam bo šlo čez dan lažje. To velja tudi pri razpolaganju z vašim denarjem.

V ljubezni ni popolnosti. Danes bodite pozorni, da se na vas ne zalepi napačna oseba, ki bi hotela le izkoristiti vašo povečano sentimentalnost. Izogibajte se stikov z ljudmi, ki bi na vas lahko negativno vplivali.

Uživajte v samostojnem delovanju danes.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com