Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ashton Kutcher in Mila Kunis sta šokirala, ko sta pojasnila, zakaj se ne umivajo vsak dan

Objavljeno

V redu

Čeprav že nekaj časa piše, da imata igralski par, 43-letni Ashton Kutcher in 37-letna Mila Kunis težave v zakonskem življenju, vedno znova kažeta, da je z njima vse v redu, vsaj z njune perspektive.

Javnost je namreč zgrožena nad zadnjo izjavo, v kateri sta poudarila, da svojih otrok ne kopata redno in sicer šestletne hčerke Wyatt in štiriletnega sina Dimitrija.

Par je spregovoril o higieni, svoji in higieni svojih otrok. Priznala sta namreč, da se ne tuširajo vsak dan, nato pa odkrila, da kopata otroke šele, ko na njih vidita umazanijo. ‘Ko sem prvič dobil otroka, ga tudi nisem umivala vsak dan. Nisem imela staršev, ki bi me umivali vsak dan, zato sem isto prenesla na svoje otroke. Reagiramo, ko čutimo, da nekaj smrdi. Če vidim umazanijo, jo očistimo. Sicer nima smisla, “je izjavila Mila in šokirala javnost.

Ta priljubljeni par ima poseben pristop k vzgoji otrok in nikoli ne najema varušk. Trdita, da želita svoje otroke dobro spoznati in da morata biti onadva tista, ki ju znata pomiriti, ko jočeta.

View this post on Instagram

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

Foto: Pinterest

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals