Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gola Severina je na plaži jemala dih in spet pokazala preveč

Objavljeno

V redu

Pevka poletje preživlja na Ibizi, Severina je že nekaj dni na tem modnem španskem otoku, od koder se oglaša preko družbenih omrežij.

Z zadnjo objavo iz bara na plaži je pokazala, kako v eni potezi skočiti v elegantno kombinacijo, primerno za izhod. Iz obleke za plažo se je na hitro prelevila v elegantni outfit in spet dobila vso pozornost.

Severina je izbrala pleteno, koralno rdečo maksi obleko z dolgimi rokavi. Čeprav sprva ne zveni kot nekaj primernega za poletno vročino in plažo, pa en pogled na stvaritev in njen izrazni del, odprt hrbet z globokim izrezom dokazuje, da je obleka kot nalašč za uživanje ob morju.

Severina se je popolnoma razgalila tudi z izbiro kopalk, ki prav tako nimajo naramnic na hrbtu in tako je razkrito, da gre za enodelni, asimetričen kos. Obleka odlično sledi robu kopalk in pusti popoln vtis. Seve je spet dokazala, da je urbana diva, ki točno ve kako se mora pokazati in vzeti pozornost v živo in pri sledilcih, ki so navdušeni.

Foto:Instagram

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals