Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan Markle danes praznuje okroglo obletnico

Objavljeno

V redu

Ameriška igralka in žena princa Harryja, Meghan Markle je danes dopolnila 40 let, lani ji je večerjo skuhal in celo spekel torto mož, princ Harry.

Letos prvič praznujejo kot štiričlanska družina, letos v znamenju štirice torej. Ob tej priložnosti poglejmo nekaj njenih najlepših izdaj, izbrali smo 4, kot se za današnji dan spodobi. .

Temnejši odtenki, elegantni in diskretni so idealen opis modnega sloga v katerem Meghan Markle na subtilen način pritegne pozornost. Včasih preseneti s svetlimi barvami, ki ji ustrezajo enako kot temne. Tudi kadar se zdi, da je izbrala enolično modno kombinacijo, Meghan videz popestri z modnimi dodatki. .

Tudi kot gospo v rdečem smo jo že videli, kar ji zelo pristoji. Na glasbenem festivalu Mountbatten se je Meghan pojavila s princem Harryjem v rdečem od glave do pete. Čeprav se na prvi pogled sliši preveč dramatično za Meghanin slog, je v tej modni kombinaciji izgledala vse prej kot pretirano.

Eden najlepših skupnih trenutkov, ko sta se zaročila, sta Meghan Markle in princ Harry ovekovečila na fotografijah. Za ta poseben trenutek je Meghan izbrala čudovito razkošno obleko. Pravljična obleka z ozkim pasom, prosojnimi rokavi in drobnimi modnimi detajli ob razkošnem krilu ji je bila pisana na kožo.

foto SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals