Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte, katera znana Slovenka bo odslej na POP TV

Objavljeno

V redu

Čeprav je Eva Koderman Pavc že 14 let del športnega uredništva POP TV, je ta teden doživela svoj športni voditeljski debi.

»Vodenje športa mi predstavlja velik izziv, saj je v živo to nekaj popolnoma drugačnega kot delo, ki sem ga opravljala do sedaj. V svoji karieri sem spoznala vse dele ustvarjanja športnih vsebin – od tereneskega do redaktorskega dela, a tisti televizijski adrenalin vodenja v živo je vseeno najbolj podoben športni tekmi,« opiše novo vlogo Eva Koderman Pavc, ki je postala nova voditeljica 24UR Šport.

Eva je del športnega uredništva POP TV od leta 2007: »Potekala je avdicija za nove novinarje MotoGP in formulo. Seveda sem se, kot zaprisežena ljubiteljica moto športov, prijavila in dobila priložnost.« Delo športne novinarke jemlje odgovorno, zato je v prvi vrsti predvsem poročevalka: »Ampak ko igra slovenska reprezentanca, seveda postanem navijačica. Ob slovenskih uspehih ne jokam, a že v tem trenutku, samo da sem pomislila na zmago na Eurobasketu, dobim kurjo polt. Šport res združuje in navdihuje.«

Svojo karierno pot spretno krmari z družinskim življenjem, saj ima doma dva otroka. In kako reagirata, ko vidita mamico na televiziji: »Ker sta še majhna, ne gledamo veliko televizije, a ko me vidita, sta navdušena in pravita – mami, mami je po televizji.« Z vodenjem 24UR Športa bo zdaj takšnih trenutkov še več.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po lepotnem posegu sedaj videti naravnost fantastično. Vau, to pa je razlika

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšen lepotni poseg si je privoščila.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj, je svojim spletnim sledilcem pokazala, da se je odpravila v estetski center Med-art, kjer so ji opravili lepotni poseg, ki se imenuje red carpet piling.

Dremljeva je bila po posegu izjemno zadovoljna,. »Ful lepo,« je priznala, nato pa se še malce pošalila: »Zdaj grem pa na red carpet na Oskarje!«

Kako je videti po lepotnem posegu, si lahko pogledate spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals