Numerološka usmeritev dneva – Petek, 4. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 04/09/2020

Dobro jutro, dober dan! Najbolj zgodnji uživajte v jutranjem kofetkanju ali čajčkanju, vsem pa naj vam je numerološki predvid v veselje.

»Brez muje se čevelj ne obuje.«

Današnji dan je izjemno materialno orientiran, saj je pod vplivom števil 4 in 8, ki sta števili dela, materialnih ambicij in poslovnosti. Pod vplivom števila 4 bomo danes bolj nagnjeni k zanesljivemu in vztrajnemu rutiniranemu delu.  Naše misli bodo usmerjene v razvoj in organizacijo. Če bo potrebno, se bomo spustili v preoblikovanje ali postavljanje temeljev, s čimer bomo želeli ustvariti ali utrditi stabilnost delovnega procesa ali delovne organizacije. Pri tem bomo znali biti zelo praktični. Svojim nadrejenim in zaposlenim nasploh bomo s svojim predanim trudom izkazovali svojo lojalnost.  

Če bomo naredili dober načrt in zavihali rokave, bo delo teklo, a na denar ne računajmo. Morda se lahko zgodi celo kakšna izguba. Če bomo strukturirano delali, nagrade pridejo kasneje.

Dan je ugoden za izterjavo dolgov.   

Danes se je treba paziti preobremenitev. Namenimo nekaj časa sprostitvi v naravi, da ne bo prišlo do kakšnih komplikacij. Lahko bi namreč zapadli v občutke tesnobe. Na voljo je vedno več poti, čeprav jih morda v tem trenutku ni videti.

Današnji dan je ugoden, da se posvetimo fizičnemu telesu. Kirurški operativni posegi bi morali danes uspeti.

V družini je treba postaviti nova pravila in meje ter skleniti dogovore. Naj bodo čim bolj jasni in konkretni.

Za sorodnike, sosede, prijatelje in sodelavce si vzemimo čas. Odnose je treba načrtno graditi in vzdrževati.

Energija dneva podpira snovanje skupne prihodnosti. Zaljubljenost se lahko spremeni v pravo ljubezen in dva združi v zakonski skupnosti. Določiti je treba pravila, ki bodo ustrezala obema, saj bo le v tem primeru zveza lahko trdna.

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com