Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pevka Jelena Rozga in dolg seznam njenih moških, je na vrsti kuhar?

Objavljeno

V redu

Ena tema vedno vzbuja veliko zanimanje javnosti in to je ljubezensko življenje slavnih. Kdo je s kom, zakaj, kako dolgo in zakaj sta se ‘pravzaprav razšla’, so zgodbe, s katerimi se številni hranijo. Ljubezensko življenje pevke Jelene Rozge ni izjema.

Vse več je govoric, da sta Jelena Rozga in Ivan Pažanin nov par na sceni. Nedavno so bile objavljene njune fotografije, na katerih sedita drug poleg drugega na terasi restavracije ob morju v Splitu. Zdaj pa so se pojavile govorice, kako uveljavljeni kuhar uživa na Visu brez nje. Čeprav je Jelena večkrat dejala, da je to izmišljotina, je neimenovani vir razkril, da sta že nekaj časa v srečni zvezi. Odkar se je Jelena Rozga leta 1996 pojavila na Dori, redko komentira svoje ljubezensko življenje, a seznam moških, ki so jih ji pripisovali in se za nekatere še vedno ne ve ali so bili v zvezi z njo ali ne, je dolg.

Eden od skrivnosti je njen kolega, pevec Giuliano. Jelena je leta 2010 prvič javno priznala, da je bila v razmerju z gostincem Mariem Berišićem, spoznal ju je Jole, ki naj bi celo pel na njuni poroki, a se to ni zgodilo. V igri so bili še lastnik nočnega kluba Frano Bosnić Sorić pa tv voditelj tarik Filipović ter rokometaš Nikola Karabatić, videvala naj bi se z Ivanom Huljićem, sinom avtorja Tončija Huljića in nenazadnje vodje skupine Magazin v kateri je Jelena pred solo karieri pela.

Glede na skrivnost okrog ljubezni je Jelena javnost presenetila, ko je avgusta 2015 priznala, da je v zvezi z devet let mlajšim violončelistom Stjepanom Hauserjem. Leta 2017 je par nenadoma poslal skupno obvestilo o prekinitvi zveze, a vmes se je govorilo o poroki, otrocih in veliki ljubezni.

Zdaj naj bi bil v igri, poznani kuhar. Kaj je res, vesta le onadva. Tako kot drugi, s katerimi so jo povezovali. Očitno pa je, da ima kljub vsemu pestro ljubezensko življenje pa čeprav le v medijih.

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals