Kaj se dogaja s Sašo Lendero?

Priljubljena pevka Saša Lendero se že nekaj časa ni javila preko družbenih omrežij in njeni oboževalci so se pričeli spraševati, kaj se z njo dogaja …
Sedaj pa se je vendarle oglasila preko družbenih omrežij. Objavila čudovito fotografijo, ob njej pa je zapisala čustvene misli: »Daleč, a vedno blizu! …Najbližje! … v srcu!«

Sklepamo, da so misli namenjene njeni ljubi, žal pokojni materi, a oboževalci so se foto utrinka ter njenih besed zelo razveselili. Pogrešajo njeno iskrivost, njen optimizem, njen smeh in njen angelski glas, s katerim je razveseljevala množice in polnila srca.

Žal so takšni časi, da je tudi Saša Lendero, tako kot mnogi drugi glasbeni ustvarjalci, primorana čakati na svoje javne nastope. A to ne pomeni, da Saša počiva. Prepričani smo, da iz glasbenega studia njenega moža Mihe Hercoga prihajajo odlične ideje, skladbe, besedila, ki jih bomo slišali, ko bo epidemije konec in se bomo lahko vrnili v življenje, ki ga vsi pogrešamo.

Do tedaj pa bomo Sašo Lendero poslušali preko You Tube kanala. Mi, v uredništvu BumNovice.si, si prav zdajle vrtimo njen hit in prepevamo zraven.

View this post on Instagram

Daleč, a vedno blizu! …Najbližje! … v srcu!

A post shared by Sasa Lendero (@sasalendero) on

Foto: facebook

2 comments on “Kaj se dogaja s Sašo Lendero?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com