Connect with us

Zanimivosti

Kaj se dogaja s Sašo Lendero?

Published

on

Priljubljena pevka Saša Lendero se že nekaj časa ni javila preko družbenih omrežij in njeni oboževalci so se pričeli spraševati, kaj se z njo dogaja …
Sedaj pa se je vendarle oglasila preko družbenih omrežij. Objavila čudovito fotografijo, ob njej pa je zapisala čustvene misli: »Daleč, a vedno blizu! …Najbližje! … v srcu!«

Sklepamo, da so misli namenjene njeni ljubi, žal pokojni materi, a oboževalci so se foto utrinka ter njenih besed zelo razveselili. Pogrešajo njeno iskrivost, njen optimizem, njen smeh in njen angelski glas, s katerim je razveseljevala množice in polnila srca.

Žal so takšni časi, da je tudi Saša Lendero, tako kot mnogi drugi glasbeni ustvarjalci, primorana čakati na svoje javne nastope. A to ne pomeni, da Saša počiva. Prepričani smo, da iz glasbenega studia njenega moža Mihe Hercoga prihajajo odlične ideje, skladbe, besedila, ki jih bomo slišali, ko bo epidemije konec in se bomo lahko vrnili v življenje, ki ga vsi pogrešamo.

Do tedaj pa bomo Sašo Lendero poslušali preko You Tube kanala. Mi, v uredništvu BumNovice.si, si prav zdajle vrtimo njen hit in prepevamo zraven.

View this post on Instagram

Daleč, a vedno blizu! …Najbližje! … v srcu!

A post shared by Sasa Lendero (@sasalendero) on

Foto: facebook

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals