Kontaktirajte nas

Zabava

Monika Košenina doživela skrivnosten preobrat

Objavljeno

V redu

Monika Košenina v 4. sezoni šova Ljubezen po domače sodeluje kot dragocena veteranka, kjer je vešča komunikacije pred resničnostno kamero odlično pripomogla k nastajanju nove oddaje. Tudi zaradi tega, ker ve, kaj produkcija potrebuje in kako pomembno je aktivno sodelovanje vseh udeležencev šova. A čeprav smo pričakovali, da bo v skupini deklet, ki se potegujejo za srce Damjana Šalamuna, prevzela glavno vlogo, se slednje ni zgodilo. Še preden so se mladenke pričele potegovati za čebelarjevo srce, se je namreč Damjan že ogrel za Barbaro Pastirk, kar je Moniki precej nerodno pojasnil na romantičnem zmenku. In tako se je pripetilo, da je dekle s taktirko v roki hipoma zdrsnilo v pomilovanja vredno vlogo.

»Jutro po predvajani oddaji me je na telefonu pričakalo več kot sto sporočil. Gledalci, znanci, prijatelji, pa tudi bližnji me zaradi videnega pomilujejo, jaz pa se v resnici bolj slabo počutim zaradi tega burnega odziva, ne pa zaradi tega, kar se je odvilo na zmenku. Res ne maram, da se komu smilim. Pač, nerodno je izpeljal, bolj bi cenila, če bi bil direkten, to pa je tudi vse. Gremo naprej. Dokler imamo želje, sanje in upanje, ni nič izgubljeno,« je za naš portal pojasnila Monika, ki prekipeva od načrtov za prihodnost. Če se bodo ukrepi sprostili, bi si denimo želela silvestrovati v Beogradu.

Foto: POP TV

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s SAŠO LENDERO?!

REBEKA DREMELJ priznala, da ne zmore več

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta zelo znana Slovenka vstopa v nov resničnostni šov, ki prihaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Zagotovo ste jo prepoznali tudi vi in ostali brez besed …

Na male televizijske zaslone se kmalu vrača šov Poroka na prvi pogled. Druga sezona slovenske različice pa poleg dveh novih strokovnjakinj, prinaša tudi zelo znan obraz resničnostnih šovov. Ena izmed nevest bo namreč kandidatka, ki smo jo vsi že gledali v dveh različnih slovenskih šovih.

Planet TV imen še ne razkriva, so pa v posnetku pokazali nekaj obrazov nevest in ženinov in razkrili nekaj imen. Iz posnetka, ki ga boste našli na portalu Planet TV je razvidno, da bosta sodelovala ženina po imenu Blaž in Žan, ter nevesti, po imenu Jasmina in Anita.

Zgodilo naj bi se šest porok, v eksperiment tako vstopa šest ženinov in šest nevest, med njimi je tudi znana Slovenka, ki jo boste prav tako videli na posnetku.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals