Connect with us

Zabava

Monika Košenina doživela skrivnosten preobrat

Published

on

Monika Košenina v 4. sezoni šova Ljubezen po domače sodeluje kot dragocena veteranka, kjer je vešča komunikacije pred resničnostno kamero odlično pripomogla k nastajanju nove oddaje. Tudi zaradi tega, ker ve, kaj produkcija potrebuje in kako pomembno je aktivno sodelovanje vseh udeležencev šova. A čeprav smo pričakovali, da bo v skupini deklet, ki se potegujejo za srce Damjana Šalamuna, prevzela glavno vlogo, se slednje ni zgodilo. Še preden so se mladenke pričele potegovati za čebelarjevo srce, se je namreč Damjan že ogrel za Barbaro Pastirk, kar je Moniki precej nerodno pojasnil na romantičnem zmenku. In tako se je pripetilo, da je dekle s taktirko v roki hipoma zdrsnilo v pomilovanja vredno vlogo.

»Jutro po predvajani oddaji me je na telefonu pričakalo več kot sto sporočil. Gledalci, znanci, prijatelji, pa tudi bližnji me zaradi videnega pomilujejo, jaz pa se v resnici bolj slabo počutim zaradi tega burnega odziva, ne pa zaradi tega, kar se je odvilo na zmenku. Res ne maram, da se komu smilim. Pač, nerodno je izpeljal, bolj bi cenila, če bi bil direkten, to pa je tudi vse. Gremo naprej. Dokler imamo želje, sanje in upanje, ni nič izgubljeno,« je za naš portal pojasnila Monika, ki prekipeva od načrtov za prihodnost. Če se bodo ukrepi sprostili, bi si denimo želela silvestrovati v Beogradu.

Foto: POP TV

PREBERITE ŠE:

Kaj se dogaja s SAŠO LENDERO?!

REBEKA DREMELJ priznala, da ne zmore več

Zabava

Franc Jarc razkril podrobnosti o Anamariji Gorjup

Published

on

Iskreno je spregovoril o njej in njuni zvezi …

Resničnostni šov Ljubezen po domače je za Franca Jarca in Anamarijo Gorjup ob koncu obetal zelo veliko. Zaročila sta se, videti je bilo, da sta izjemno srečna in zaljubljena. A se ni izšlo tako, kot si je Franc želel …

 “Saj dejansko nisem imel kaj izbirati, ona mi je takoj prvi dan padla v oči in nisem imel kaj … Prijetna, fina gospa je. Saj tudi čez druge nimam kaj govoriti, ampak ko sem zagledal Anamarijo, sem se že odločil,” je pojasnil za portal 24ur.com. Vsi smo lahko videli, da je bila tudi Anamarija presrečna, ko je dobila svoj prvi zaročni prstan v življenju.

Franc Jarc in Anamarija Gorjup

Od snemanja oddaje pa je preteklo mnogo časa in žal so se tudi strasti med zaljubljenim parčkom ohladile.

Na valentinovo sva se nazadnje videla. Bil sem pri njej na Vrhniki in sem videl, da ni več tako, kot mora biti, potem sem pa to pri miru pustil. Mislil sem, da bo drugače, pa ni bilo.” Z Anamarijo tako ostajata samo dobra prijatelja in Franc o njej ne najde žal besede: “Se pokličeva, sva na vezi. Jaz nisem njej nič naredil, ona ni nič meni naredila. Šla sva vsak zase in če se srečava, se bova pozdravila,”je še dejal Franc, ki je vse do danes še vedno samski.

Z Anamarijo Gorjup sta ostala prijatelja.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Nina pred odhodom razkrinkala samovšečnega Marka

Published

on

Čeprav sta na poslovnem področju oba delovna in ambiciozna, je Nina kmalu ugotovila, da Marko ni človek, ki bi si ga želela v svojem življenju.

Nina se je od Marka Sandalića že poslovila, je pa z gledalci pred odhodom delila vtis, ki ga je v času bivanja na Rabu dobila o kandidatu šova Ugodno oddam sina.

Kot je pojasnila mami Anici, ob prihodu ni želela soditi njenega sina na podlagi prvega vtisa. Si je pa mnenje ustvarila v nadaljevanju, ko ga je imela priložnost spoznati v različnih situacijah. Marka tako vidi kot človeka, ki se pretirano ukvarja s seboj, hkrati pa je sebičen, aroganten in prepotenten. Najbolj od vsega jo je razočaralo njegovo priznanje, da v partnerskem razmerju ni zvest in da je v preteklosti večkrat prevaral svoja dekleta.

Nina je razkrila, kakšen je v resnici Marko.

»Takega sebičnega vedenja ne bo nobena prenašala. To me pri moškem odbija. Če je ne vem kakšen, odleti. Ne bom si dovolila, da bi bila razočarana. Prav grozen je, obupen. Nikoli ne bi mogla biti s takšnim moškim. Še kave ne bi popila z njim, kaj šele nekaj drugega,« je sklenila Nina, ki jo je Marko ocenil kot iskreno dekle, saj vedno pove, kar misli in besed ne zavija v vato.

Foto: Nova TV

Continue Reading

Zabava

Jasna Kuljaj otrpnila od šoka – to ji je storila mama Manka

Published

on

Uf, tole vas bo pa sezulo! Poglejte si, kaj je storila mama Manka …

Priljubljena slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je že dolga leta prijateljica z mamo Manko. In le ta jo je povabila tudi na kosilo in pripravila prav posebno jed. Ni bila lazanja, ampak mlincanja. Zelo okusna in privlačna jed …, vse dokler mama Manka ni razkrila vseh sestavin. No, Kuljajevo je popolnoma šokiralo in mlincanje ni več spravila po grlu.

Poglejte si posnetek spodaj. Mi smo se nasmejali do solz!

Foto: Facebook

Continue Reading

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

Ad

POPULARNO