Domov Zabava Znani parček se bo poročil, znano je, kdo bo poročna priča! In...

Znani parček se bo poročil, znano je, kdo bo poročna priča! In ja, vsi jo zelo dobro poznate

Že pred časom smo pisali, da se bo znan parček poročil. S tem sta navdušila številne svoje spletne prijatelje. Sedaj pa razkrila, kdo bo njuna poročna priča.

Hajdi in Anže sta se spoznala v šovu Poroka na prvi pogled in zaljubila. Par je ostal skupaj tudi po koncu snemanja, sedaj pa sta sklenila, da je čas, da se zares poročita.

Njuna poroka se bo zgodila 12. novembra na Bledu, portal njena pa razkriva, da bo Hajdina poročna priča strokovnjakinja eksperimenta Milena Pleško.

»Hajdi in Anže sta že od začetka eksperimenta veljala za nekaj posebnega. Čeprav sta bila na prvi pogled zelo različna, saj je bila Hajdi organizirana, redoljubna bolj strukturirana, Anže pa ni bil preveč navajen na hišna opravila, se je kmalu pokazalo, da imata podobne vrednote. Obema je namreč zelo pomembna družina in pripadnost. Nežna sta in ljubeča, skrbna. Anžetova romantična nota je tako kmalu odprla vrata  Hajdinega srca,« je Pleškova razkrila za omenjeni portal.

Razkrila je še, da jo je Hajdi presenetila z vprašanjem, če bo njena poročna priča: Seveda sem počaščena prikimala, od sreče pa so mi po licih spolzele solze. Takoj sem naročila šampanjec, da smo nazdravili!

Ob tem je priznala, da bo priča prvič v življenju in to paru, ki mu je pomagala do prave in iskrene ljubezni.

Foto: pexels.com