Connect with us

Zabava

Znani parček se bo poročil, znano je, kdo bo poročna priča! In ja, vsi jo zelo dobro poznate

Objavljeno

on

Že pred časom smo pisali, da se bo znan parček poročil. S tem sta navdušila številne svoje spletne prijatelje. Sedaj pa razkrila, kdo bo njuna poročna priča.

Hajdi in Anže sta se spoznala v šovu Poroka na prvi pogled in zaljubila. Par je ostal skupaj tudi po koncu snemanja, sedaj pa sta sklenila, da je čas, da se zares poročita.

Njuna poroka se bo zgodila 12. novembra na Bledu, portal njena pa razkriva, da bo Hajdina poročna priča strokovnjakinja eksperimenta Milena Pleško.

»Hajdi in Anže sta že od začetka eksperimenta veljala za nekaj posebnega. Čeprav sta bila na prvi pogled zelo različna, saj je bila Hajdi organizirana, redoljubna bolj strukturirana, Anže pa ni bil preveč navajen na hišna opravila, se je kmalu pokazalo, da imata podobne vrednote. Obema je namreč zelo pomembna družina in pripadnost. Nežna sta in ljubeča, skrbna. Anžetova romantična nota je tako kmalu odprla vrata  Hajdinega srca,« je Pleškova razkrila za omenjeni portal.

Razkrila je še, da jo je Hajdi presenetila z vprašanjem, če bo njena poročna priča: Seveda sem počaščena prikimala, od sreče pa so mi po licih spolzele solze. Takoj sem naročila šampanjec, da smo nazdravili!

Ob tem je priznala, da bo priča prvič v življenju in to paru, ki mu je pomagala do prave in iskrene ljubezni.

Foto: pexels.com

Zabava

Kmetija: Tekmovalec Kristijan utrpel hudo nesrečo. Kaj se dogaja z njim?

Objavljeno

on

Avtor:

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija je bil udeležen v hudi nesreči.

Nekdanji tekmovalec letošnjega šova Kmetija, Kristijan Kozole, je po poročanju portala njena.si, pred leti utrpel hudo delovno nesrečo.

»Da ima za seboj delovno nesrečo, ki bi lahko bila zanj usodna, je nedavno na družbenem omrežju razkril njegov prijatelj. »Kristjan lani skoraj izgubil življenje v delovnem stroju, letos je slavil dva rojstna dneva,« je zapisal piše omenjeni portal.

»Za rokometaša so kot kaže ti spomini preveč boleči, saj o tem ne želi govoriti,« pojasnjuje omenjeni portal.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Prepoznate malčka s fotografije? Zaradi tega, kar počne, ga danes obožuje cela Slovenija

Objavljeno

on

Avtor:

Ste prepoznali malčka, ki se smeji s fotografije? Verjemite, zelo dobro ga poznate in radi gledate.

Če ste ugibali, da je na fotografiji, ki je nastala pred mnogimi leti, danes zelo priljubljeni voditelj komik in žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar, se niste zmotili.

Fotografijo so na družbeno omrežje že pred časom objavili ustvarjalci šova Slovenija ima talent, poleg pa so pripisali: »Kdo ugane, kdo je otrok na fotki?«

Mnogi gledalci so hitro ugotovili, da gre za priljubljenega Lada Bizovičarja.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Izpadli v slovenskih Talentih, sedaj pa prejeli takšno veliko nagrado

Objavljeno

on

Avtor:

Izpadli so v letošnjem šovu Slovenija ima talent, sedaj pa prejeli še boljše priznanje …

Primorski skupini Pantaloons je uvrstitev v finale šova Slovenija ima talent ušlo za las. Pristali so na nehvaležnem tretjem mestu in niso šli naprej.

A kljub temu so dejali, da niso razočarani. “Glede na razplet, nam vse skupaj sploh ni pustilo grenkega priokusa,« so dejal za 24ur.com in dodali: »Dobili smo tudi podlago, da gremo s polno paro naprej.”

Sedaj pa se jim je nasmehnila sreča. Žirant šova Slovenija ima talent, Lado Bizovičar jih je namreč povabil, da se mu pridružijo v Stožicah konec januarja.

»Pantaloonsi bodo nastopali po odrih, večjih od Stožic. Počaščen sem, da jih lahko povabim na “koštanje” velikanskosti!  je zapisal Bizovičar na Instagramu in dodal posnetek, s katerim je pokazal, kako je skupino Pantaloons povabil v Stožice in kako so se odzvali.

Posnetek si poglejte spodaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals