Kontaktirajte nas

Zabava

Jožica Matko želela pobegniti iz šova Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Čeprav se je zdelo, da je v šovu Ljubezen po domače sodelovala polna veselja in odločenosti, da osvoji Franca Jarca, v resnici to še zdaleč ni bilo tako.

Ko je Jožica Matko kot zadnja tekmovalka stopila na posestvo Franca Jarca, se ji niti sanjalo ni, da tam vladajo nekoliko resnejši medsebojni odnosi. Franc in Anamarija sta namreč že spletla tesnejše vezi, sivolasa Joži pa tudi ni nameravala vreči puške v koruzo. Ko je torej Jožica iz Izlak prispela na kmetijo in ugotovila, da njeno sodelovanje ne bo sproščeno in obarvano v pozitivnem duhu, so jo brž objeli občutke tesnobe.  

»Zelo mi je bilo težko. Če bi vedela, kakšna je situacija in kaj se dogaja na njegovi kmetiji, sploh ne bi prišla. Tako pa sem se počutila grozno, kot največji krivec. Takrat bi najraje pobegnila domov. Še zdaj mi je hudo zaradi tega,« je pojasnila ustvarjalcem šova Joži, ki pa je morala svoj del udeležbe speljati do konca. To je bil tudi razlog, da se je kljub Frančevemu zadržanemu odnosu trudila s komunikativnostjo, kar pa žal ni izpadlo najbolje.

»Ni preveč govoril, nič ni povedal o sebi in svojem življenju. Potem sem bila pa jaz malo bolj komunikativna in sem silila vanj, kar ni v redu za žensko, ampak nekaj sem pa morala govoriti. Sem se pa jaz hecala, če se on ni.«

Foto: POP TV

Zabava

Kmetija: Kdo so letošnji tekmovalci? To razkrivajo na POP TV

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vas zanima, koga bomo letos spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija?

Snemanje resničnostnega šova Kmetija že poteka. Ustvarjalci šova so razkrili, da ta poteka na Dolenjskem, pokazali pa so tudi že posestvo in notranjost poslopja. Seveda pa gledalce sedaj zanima, kdo so obrazi, ki se bodo letos dokazovali v šovu Kmetija.

»Kar nekaj vprašanj smo že dobili glede letošnjih tekmovalcev. Ne skrbite, razkrili jih bomo že naslednji teden sporočajo na POP TV.

Prav tako pa še ni znano, kdaj bodo šov pričeli predvajati po televiziji.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Nina Radi po letu dni razkriva skrivnost, ki se je zgodila v šovu

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena svetlolaska se je odločila, da ne bo več tiho.

Nina Radi, ki smo jo spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški, nato pa še v šovu Kmetija, je tokrat svojim spletnim sledilcem namenila nekaj svojih storyjev, kjer je najprej komentirala, kako negativni so določeni ljudje in kako nesrečne so očitno osebe, ki preko družbenih omrežij pišejo grde komentarje in žalijo vsepovprek.

Nato je razkrila še, da bo enkrat tedensko komentirala letošnjo Kmetijo, še prej pa bo razkrila, kaj se je dogajalo na kmetiji, ko je bila prisotna ona, kamere pa tega niso prikazale.

»V nedeljo bom na svojih storijih omenila enega izmed bolj čustvenih trenutkov lanske Kmetije, ki pa žal ni bil prikazan. Ni vedno vse tako lahko, kot včasih izgleda,« je zapisala.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Sedaj je razkrito vse! To vas bo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Letošnja Kmetija bo zagotovo podrla rekorde gledanosti. To je sedaj že znano.

Še malo in ponovno bomo lahko spremljali enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas – Kmetija. Ustvarjalci oddaje pa sedaj že razkrivajo, da se bo letošnja tekma med kmeti odvijala na Dolenjskem, prav tako pa so sklenili, da predčasno pokažejo posestvo ter notranjost poslopja ter ostalih prostorov.

»Čas je, da razkrijemo, kje bodo bivali tekmovalci letošnje Kmetije na POP TV. Če so bili še lansko leto navajeni, da je bilo vsega v izobilju, bodo tokrat ob svojem prihodu precej presenečeni. Ne le, da je nova kmetija daleč od luksuzne, tekmovalci na začetku ne bodo imeli niti tekoče vode,« sporočajo.

Spodaj boste našli povezavo do virtualnega ogleda kmetije.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals