Jožica Matko želela pobegniti iz šova Ljubezen po domače

<div id="midasWidget__r92"></div>

Čeprav se je zdelo, da je v šovu Ljubezen po domače sodelovala polna veselja in odločenosti, da osvoji Franca Jarca, v resnici to še zdaleč ni bilo tako.

Ko je Jožica Matko kot zadnja tekmovalka stopila na posestvo Franca Jarca, se ji niti sanjalo ni, da tam vladajo nekoliko resnejši medsebojni odnosi. Franc in Anamarija sta namreč že spletla tesnejše vezi, sivolasa Joži pa tudi ni nameravala vreči puške v koruzo. Ko je torej Jožica iz Izlak prispela na kmetijo in ugotovila, da njeno sodelovanje ne bo sproščeno in obarvano v pozitivnem duhu, so jo brž objeli občutke tesnobe.  

»Zelo mi je bilo težko. Če bi vedela, kakšna je situacija in kaj se dogaja na njegovi kmetiji, sploh ne bi prišla. Tako pa sem se počutila grozno, kot največji krivec. Takrat bi najraje pobegnila domov. Še zdaj mi je hudo zaradi tega,« je pojasnila ustvarjalcem šova Joži, ki pa je morala svoj del udeležbe speljati do konca. To je bil tudi razlog, da se je kljub Frančevemu zadržanemu odnosu trudila s komunikativnostjo, kar pa žal ni izpadlo najbolje.

»Ni preveč govoril, nič ni povedal o sebi in svojem življenju. Potem sem bila pa jaz malo bolj komunikativna in sem silila vanj, kar ni v redu za žensko, ampak nekaj sem pa morala govoriti. Sem se pa jaz hecala, če se on ni.«

Foto: POP TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice