Kontaktirajte nas

Zabava

Jožica Matko želela pobegniti iz šova Ljubezen po domače

Objavljeno

V redu

Čeprav se je zdelo, da je v šovu Ljubezen po domače sodelovala polna veselja in odločenosti, da osvoji Franca Jarca, v resnici to še zdaleč ni bilo tako.

Ko je Jožica Matko kot zadnja tekmovalka stopila na posestvo Franca Jarca, se ji niti sanjalo ni, da tam vladajo nekoliko resnejši medsebojni odnosi. Franc in Anamarija sta namreč že spletla tesnejše vezi, sivolasa Joži pa tudi ni nameravala vreči puške v koruzo. Ko je torej Jožica iz Izlak prispela na kmetijo in ugotovila, da njeno sodelovanje ne bo sproščeno in obarvano v pozitivnem duhu, so jo brž objeli občutke tesnobe.  

»Zelo mi je bilo težko. Če bi vedela, kakšna je situacija in kaj se dogaja na njegovi kmetiji, sploh ne bi prišla. Tako pa sem se počutila grozno, kot največji krivec. Takrat bi najraje pobegnila domov. Še zdaj mi je hudo zaradi tega,« je pojasnila ustvarjalcem šova Joži, ki pa je morala svoj del udeležbe speljati do konca. To je bil tudi razlog, da se je kljub Frančevemu zadržanemu odnosu trudila s komunikativnostjo, kar pa žal ni izpadlo najbolje.

»Ni preveč govoril, nič ni povedal o sebi in svojem življenju. Potem sem bila pa jaz malo bolj komunikativna in sem silila vanj, kar ni v redu za žensko, ampak nekaj sem pa morala govoriti. Sem se pa jaz hecala, če se on ni.«

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zabava

Slovenska pevka snela masko in šokirala

Objavljeno

V redu

Avtor

Neisha je neprepoznavna pravijo gledalci šova v katerem je nastopila.

Tako pravijo gledalci, predvsem pa njeni oboževalci, ki ne pridejo k sebi. Znana pevka si ni več podobna. Njen obraz izgleda drugače, komentirajo v enem od forumov.

Pevka, ki sicer skozi vso kariero malce spreminja svojo podobo, gre predvsem za nihanja v teži, kar je večkrat priznala sama, da je njen problem in večna borba je osupnila gledalce, ko je snela masko pod katero je nastopala v TV šovu.

View this post on Instagram

A post shared by @zvezdepodmasko

Pevka, ki zadnje čase ni ustvarila nič novega je sicer na slovenski glasbeni sceni že dolgo. S pesmijo Planet za zadet je pred več kot 15-imi leti praktično zaslovela čez noč. Neža Buh z umetniškim imenom Neisha je znana pa tudi po tem, da pove, kar misli oziroma včasih ni preveč diplomatska in tako je mimogrede okrcala tudi slovenske kmečke gostilne, kot je sama dejala, češ, da se v njih ne more prehranjevati vegansko. 39 – letna pevka, ki se na družbenih omrežjih rada pohvali, da ji najbolje kuha njen fant Jernej Celestina morda sanja tudi o poroki, saj je o njej že prepevala skupaj z zasedbo Kranjci.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

To napoveduje Damjan Murko

Objavljeno

V redu

Avtor

Smo pri njemu sploh lahko še presenečeni?

Štajerski slavček in uspešen samopromotor Damjan Murko spet naklepa nekaj novega. Vsaj tako lahko sklepamo po njegovi zadnji objavi na družbenem omrežju, v kateri napoveduje kar … ŠOK.

Sledi ŠOK… 🤫😯 Kmalu, postopoma razkrijem za kaj vse gre. Zato… Draga moja publika: Brez vas nikoli ne bi bil to kar sem in to že dve desetletji. ,« je zapisal Murko zraven fotografije, na kateri je urejen od nog do glave. Prav tak, kot smo ga vajeni.

Hm, le kaj nam Murko pripravlja tokrat? Nekateri njegovi oboževalci menijo, da gre za novo pesem. Kaj menite vi?

No, na odgovor bo potrebno še malce počakati, smo pa prepričani, da bo Damjan kmalu razkril kakšno podrobnost več …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ugodno oddam sina: Matej je srečno zaljubljen!

Objavljeno

V redu

Avtor

S Karlo sta ostala prijatelja, njegovo srce je osvojilo drugo dekle.

Matej Mlađenović v šovu Ugodno oddam sina žal ni spoznal dekleta, ki bi se mu usidralo v srce. S prijavljenimi kandidatkami je spletel le prijateljske vezi, medtem ko iskrice ljubezni niso zaprasketale. Čeprav je kazalo, da je ob prihodu Ivane Isabelle povsem oživel, se do konca oddaje in po koncu šova med njim in dekleti ni zgodilo nič.

Kaj pa kasneje? Od snemanja šova so minila že tri leta in v tem času je tudi Matej spoznal dekle, ki mu je spodneslo tla pod nogami. Danes pevec ni več samski, kot pravi, je v srečnem razmerju. Podrobnosti žal ne želi deliti z javnostjo, smo pa izvedeli, da je našel veselje pri soustvarjanju družinske dejavnosti, ki se ji v času epidemije posveča z veliko vnemo. Mu pri tem pomaga tudi njegova draga? Če je temu tako, je njegova marljiva in srčna mama  Ljiljana zagotovo zelo vesela.

Foto: Nova TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO