Connect with us

Zabava

Jožica Matko želela pobegniti iz šova Ljubezen po domače

Published

on

Čeprav se je zdelo, da je v šovu Ljubezen po domače sodelovala polna veselja in odločenosti, da osvoji Franca Jarca, v resnici to še zdaleč ni bilo tako.

Ko je Jožica Matko kot zadnja tekmovalka stopila na posestvo Franca Jarca, se ji niti sanjalo ni, da tam vladajo nekoliko resnejši medsebojni odnosi. Franc in Anamarija sta namreč že spletla tesnejše vezi, sivolasa Joži pa tudi ni nameravala vreči puške v koruzo. Ko je torej Jožica iz Izlak prispela na kmetijo in ugotovila, da njeno sodelovanje ne bo sproščeno in obarvano v pozitivnem duhu, so jo brž objeli občutke tesnobe.  

»Zelo mi je bilo težko. Če bi vedela, kakšna je situacija in kaj se dogaja na njegovi kmetiji, sploh ne bi prišla. Tako pa sem se počutila grozno, kot največji krivec. Takrat bi najraje pobegnila domov. Še zdaj mi je hudo zaradi tega,« je pojasnila ustvarjalcem šova Joži, ki pa je morala svoj del udeležbe speljati do konca. To je bil tudi razlog, da se je kljub Frančevemu zadržanemu odnosu trudila s komunikativnostjo, kar pa žal ni izpadlo najbolje.

»Ni preveč govoril, nič ni povedal o sebi in svojem življenju. Potem sem bila pa jaz malo bolj komunikativna in sem silila vanj, kar ni v redu za žensko, ampak nekaj sem pa morala govoriti. Sem se pa jaz hecala, če se on ni.«

Foto: POP TV

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

Zabava

Presenečenje: Blaž Kričej Režek odhaja! Razkril je vse podrobnosti

Published

on

Blaž Kričej Režek, ki smo ga gledali v šovu Sanjski moški, je povedal, da odhaja …

Blaž Krilej Režek, ki smo ga gledali v drugi sezoni šova Sanjski moški, je svojim spletnim prijateljem razkril, da se seli. Odgovarjal je na vprašanja v Instagranm zgodbi, dobil je komentar, da naj pride kaj na Obalo, na to pa je odgovoril, da se tja v bistvu seli skupaj s svojo srčno izbranko Vito.

»V bistvu se z oktobrom selim, oziroma se seliva v Koper, tako da, lej, potrebujeva nove prijatelje,« je odgovoril.

Razkril pa je tudi, kakšne načrte ima za prihodnost. »Urediti si novo stanovanje v Kopru, lansirati lastno znamko …,« je dejal, želi pa si tudi kupiti nov skuter.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals