Kontaktirajte nas

Življenjski Stil

Kadar ste veseli, Vesolje deluje hitro!

Objavljeno

V redu

NEOMEJENO VODSTVO VAM JE DOSEGLJIVO,  KO SE PREDATE, DA GA SPREJMETE

Logika, strah in omejitve so naju odrezali od povezave do ustvarjalnih možnosti in vodstva Vesolja. Ko sva se predala svoji resnični moči, so začeli prihajati čudeži. In to hitro. Skozi proces spominjanja in sprejemanja svoje energijske moči sva bila zopet sposobna povrniti zaupanje in navdušenost. Vesolje je obilen tok pozitivne močne energije. Ko se uskladite s to ljubečo močno energijo, jo privlačite kot magnet. Kadar vas kaj vznemiri in pelje stran od veselja, vam Vesolje takoj začenja kazati pot. Imate moč, da se uskladite s čimer koli, kar želite videti. Ta usklajenost bo vedno pozitivna in vas v življenju podpirala, vse dokler ste uglašeni s svojo energijsko močjo.

PONOVNO POVEZOVANJE S SVOJO MOČJO SE ZAČNE S SPOZNANJEM, DA STE JO IZGUBILI …

Korake za ponovno povezavo z Vesoljem uporabite, da se spomnite močne povezave, ki jo lahko vzpostavite v vsakem trenutku.

  • Prvi korak: Bodite odločeni, da gledate z ljubeznijo.

Kaj je tisto, kar govorite (naglas ali sami sebi), da vas ločuje od vaše moči?

Vaša odkritost je tisto, kar vam odpira vrata, da se spomnite in sprejmete svojo skrito moč. Vzemite si trenutek, da ponovno preberete svojo nizkovibracijsko zgodbo in ugotovite, kakšne občutke vam sproža.

  • Drugi korak: Naj vaši občutki vodijo vašo pot.

Naslednji korak do odpiranja svojih skritih moči je, da si razjasnite, kako se želite počutiti.

  • Tretji korak: Prosite za svoje znamenje.

To je zabaven del! Čas je, da prosite za svoje znamenje. Vedno lahko prosite za znamenje, da vas vodi k čemur koli, kar želite. Če ne veste, kako bi se odločili, ali le želite vedeti, če ste na pravi poti, prosite za znamenje. In ne obremenjujte se s tem, kakšno naj bi bilo vaše znamenje.

  • Četrti korak: Predajte Vesolju in bodite potrpežljivi.

Predajte zdaj svojo željo Vesolju s prošnjo: »Hvala ti, Vesolje, da mi nudiš jasnost. Pokaži mi moje znamenje, ko grem v pravo smer.« Bodite potrpežljivi. Trenutek, ko sprejmete svoj notranji mir in predate izid, je trenutek, ko gre Vesolje resnično lahko na delo.

  • Peti korak: Odprite se ustvarjalnim možnostim.

Veselje je odločilni ustvarjalec. Ta prijetna, radostna energija je povezana z ljubeznijo Vesolja. Tudi zato otroci doživljajo veliko več čudes in navdušenja kot odrasli. Povezati se moramo z otrokom v sebi in sprejeti obvezo, da se odvadimo omejitev sveta ter se spomnimo igrivosti svojega pravega bistva, kar je ljubezen.

Zaupajte si, da ste zmožni povezati se z Vesoljem. Svojo moč ste predolgo zanikali. Zdaj je čas, da prejmete ljubezen, svetlobo in občutek globoke povezanosti.

O avtorici:

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestano razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje. Njene zgodbe in univerzalne vaje dajejo okvir za odstranjevanje ovir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srečnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti potrebo po nadzoru tako, da se sprostimo v občutek gotovosti in svobode. Prenehamo loviti življenje in resnično živimo. Zajahajte val svoje energije in resnične moči, da najdete moč, ko ste na dnu, usklajenost in podporo, ko ste izgubljeni, varnost, ko se spopadete z negotovostjo, in veselje v tistem, kar bi sicer morda bila bolečina. Bernsteinova odkriva skrivnosti in je odločena, da sprosti prisotnost vaše moči s tolažečim vedenjem, da vas Vesolje podpira

Več o knjigi Vesolje vas podpira na povezavi: https://www.gnostica.si/zbirke/vesolje-vas-podpira

Druge knjige Gabrielle Bernstein so dostopne na spodnjih povezavah:

Foto: Pixabay.com

Življenjski Stil

Ta 3 astro znamenja brez slabe vesti varajo

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekateri to naredijo težje, drugi pa lažje. Preberite, katera tri astro znamenja brez težav skočijo čez plot!

Astrologi svarijo ženske bred moškimi, ki so rojeni v teh treh nebesnih znakih. Ti naj bi varanje jemali kot nekaj vsakdanjega. Če torej iščete resno ljubezen, se jim raje ognite.

Kateri trije so?

Oven

Moški, rojeni v znamenju ovna, so po naravi lovci. Tudi kadar se zaljubijo, težko ostanejo zvesti, ves čas jih vleče k novi avanturi. Če jim pot prekriža ženska, ki je pripravljena na avanturo, se ne bodo branili.

Dvojčka

Dvojčki so znani po tem, da so dvolični. Ves čas potrebujejo tudi dokazovanje, da so veliki osvajalci in da se jim ženske ne morejo upreti. Tudi zato se pogosto zgodi, da flirtajo tudi, ko so v resni zvezi. Včasih le zato, da postane njihova partnerica ljubosumna.

Strelec

Moški, rojeni v znamenju strelca, so znani po tem, da ne ostanejo dolgo v zvezi. Ves čas potrebujejo flirtanje in osvajanje. Le redko se zgodi, da strelec ostane zvest eni in edini.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

Slovenski vrtičkarji pridelke rešili s pomočjo sveč

Objavljeno

V redu

Avtor

To je uporaben trik, ki so se ga med aprilskim prihodom nizkih temperatur posluževali številni vrtičkarji.

Aprila nas je močno vznejevoljila vrnitev nizkih temperatur, ki so prizadele zlasti sadno drevje in vrtnine. Da bi preprečili pozebo, so se mnogi posluževali preventivnih ukrepov, vendar vsi žal niso obrodili sadov. Je pa vsekakor vredno omeniti trik za zaščito rastlin v rastlinjaku, saj so vrtičkarji z njim poželi daleč največji uspeh in odlično zaščitili vrtnine.

Ogrevanje rastlinjaka z nagrobnimi svečami

Ko se boste prihodnjič spraševali, kako vrtnine v rastlinjaku zaščititi pred nizkimi temperaturami, se spomnite na trik z nagrobnimi svečami, ki jih prižgete in čez noč namestite okoli rastlin. S tem boste dosegli, da se bo prostor segrel za kar nekaj stopinj nad ničlo, kar bo vrtnine obvarovalo pred pozebo. Da bo učinek še boljši, vrtnine prekrijte s kopreno.

Pozor! Ko nameščate sveče v rastlinjak, bodite pozorni na to, kam in kako jih boste postavili. Če bi se denimo sveča prevrnila na kopreno, lahko zlahka zanetite požar. Za varno namestitev tako poskrbite, da se bodo sveče nahajale na ravni podlagi, denimo na betonski ali kovinski plošči. Nekateri za varnost poskrbijo tudi tako, da sveče (eno ali več) postavijo v glineno ali odsluženo emajlirano posodo.

Foto: Pixabay

NADALJUJTE Z BRANJEM

Življenjski Stil

KOLUMNA: Zakaj folk misli, da lahko sika na druge

Objavljeno

V redu

Avtor

Nikoli ne bom razumela zakaj nekateri, zadnje čase se mi zdi, da večina, misli, da lahko komentira, daje pripombe, sika na vsakega, ki pride mimo. Kako so si to zamislili, da si pač lahko, kar dovolijo.

Grem iz trgovine s polnim vozičkom, ker bi rada nakup odpeljala v avto in tam v miru zložila in tudi zaradi teže, pa saj to nima veze, ker tip, ki vstopa v trgovino z dvignjenim glasom reče proti meni; a boš zmogla? Halo, kdo pa si ti, da me tako ogovarjaš, da spuščaš pripombe, da me tikaš? Sem ravno hotela odgovoriti ne in mu v roke poriniti voziček pa ga že ni bilo več.  Takih je vse več, vsak dan se kakšen najde. A mislijo, da so smešni al kaj, vsemogočni? Pred pošto me je nazadnje en nahrulil, da sem bila nekam dolgo not? Ne razumem. Tega res ne razumem, s kakšno pravico se vsak, ki mu je malo dolgčas al pa bi rad dobil svojih par sekund pozornosti obregne ob prvega, ki pride mimo. Kje je olika, osnova obnašanja, spoštovanja? In ne niso vedno le moški, tudi kakšna ženska me je nahrulila, če grem v trgovino? Ja, če čakam pred trgovino zaradi omejitve  števila oseb, verjetno grem v trgovino, na uro nisem prišla gledat. No in to ni bilo takole; a čakate za v trgovino? To je bilo; a boš šla not, v trgovino al kaj čakaš?

Kljub maski se vidi, da sem gospa v zrelih letih in takšno obnašanje je zame nedopustno pa me že mika, da bi kaj rekla, ampak kaj, kaj naj pa rečem, saj ne bi razumeli oziroma z ljudmi, ki nimajo osnov obnašanja verjetno ne bi prišla daleč. Ignoriram in si mislim svoje, se mi pa zdi to skrajno neprimerno in žaljivo. Kaj menite?

Razočarana gospodinja

Ste se v izpovedi Razočarane gospodinje našle tudi ve, drage dame? Imate morda koristen nasvet? Spodbudno besedo? Karkoli, da se bo počutila bolje? Zapišite svoje razmišljanje v komentar na naši Facebook strani!

Odgovarja Urša Mravlje
Aromatica Slovenija

Diplomirana aromaterapevtka, strokovnjakinja holistične aromaterapije in izkušena ženska

Ja, žal je tovrstne komunikacije vse več. Vse več dvigovanja glasu in vse več tega, da si mnogi res dovolijo preveč, ko kar tako tikajo, po vaše sikajo, imajo pripombe, komentarje. Brez osnovnega  bontona, spoštljive komunikacije, brez dober dan in tako naprej.  Vse se da z dobro komunikacijo, vse se da, če se hoče, je pa res, da se zadnje čase prav ti, ki jih opisujete počutijo še pomembnejši, saj prav tako komunikacijo slišijo vsak dan s strani tistih, ki nas dnevno nagovarjajo, tudi v medijih, žal.   

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO