Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tanja Žagar pokazala, kako uživa s hčerko ob morju. To pa počneta njen sin in partner. Mar niso čudoviti?

Objavljeno

V redu

Oglasila se je z morja in povedala, kaj s družino počnejo …

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je tudi mamica dveh otrok, se je oglasila preko družbenih omrežij in svoje številne oboževalce razveselila s tem, da jim je povedala, kako z družino zares uživa.

V Instagram zgodbo je dodala utrinek, v katerem se vidi, da s hčerko Marino uživata na sprehodu ob morju. Nato pa je še povedala, da je hčerkica zaspala, zato se je usedla na klopco ob morju, kjer bo brala in čakala, da prideta še njen sin Karlo in njen partner Miki.

INstagram zgodba (posnetek zaslona)

Oglasila pa se je tudi vsem, ki jo spremljajo preko Facebooka, dodala je fotografijo in pripisala še: »Seveda me doma čaka pospravljanje, pa perilo za oprat, pa perilo za zlikat, prah za obrisat… ampak vse tole počet na tak prečudovit, sončen dan bi bil pa greh hahaSaj me bo vse počakalo a ne!?! Oziroma ne samo, da bo počakalo, še več prahu se bo nabralo Kaj mi pa vi danes počnete???«

Popolnoma se strinjamo z njo. Pa vi?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ojoj, kaj se dogaja z Rifletom? To smo izvedeli …

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je, kaj se mu je zgodilo in kako je sedaj.

Priljubljeni slovenski igralec Janez Hočevar Rifle je za revijo Lady spregovoril o svojem zdravstvenem stanju.

Brez vseh opozoril me je nekega lepega dne ‘prtegnu možganski kapič’.  Z ženo Majo sva, kot je najina navada ob koncih tedna, pripravljala kosilo. V nekem trenutku me je za kuhinjskim pultom obšla slabost, sesedel sem se in leva stran me enostavno ni več ubogala. Roka in noga sta šli v nasprotju z mojimi željami povsem po svoje. Drugega pa ni bilo, govoril sem povsem normalno. Ker ne maram težav in sem verjel, da bo kmalu vse tako, kot je bilo prej, sem Majo prepričal, da grem samo malo počivat. Žal naslednji dan ni bilo nič bolje, zato me je brez pregovarjanja odpeljala na urgenco,« je pojasnil za omenjeno revijo in razkril, da je bil s škofjeloške urgence prepeljan na nevrološko kliniko, kjer je preživel štirinajst dni. Po zdravljenju je odšel še v zdravilišče in kot je še pojasnil, se je od tam vrnil kot nov.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Se spomnite Tajči? Tako je pevka videti danes

Objavljeno

V redu

Avtor

Pred kratkim se je oglasila preko družbenega omrežja.

Nekoč zelo priljubljena hrvaška pevka Tajči, Tatjana Cameron, je na svoj Instagram račun dodala družinsko fotografijo, s katero je pokazala, kako veliki so že njeni trije sinovi, Evan, Dante in Blais, pokazala pa je tudi, da je sama še vedno videti zelo mladostno.

Pevka se je pred leti preselila v ZDA, še vedno pa rada obiskuje svojo rodno Hrvaško, kjer živi njena mati.

“Tako je videti popolna sreča: moja mama in moji otroci na enem kraju, in to na zelo posebnem kraju,« je zapisala pevka, ki je vdova, ob lepi družinski fotografiji.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je on srčni izbranec Nataše Pirc Musar?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da jo njen mož podpira.

Nekdanja televizijska voditeljica, informacijska pooblaščenka in odvetnica Nataša Pirc Musar, je te dni javnost seznanila s kandidaturo za predsednico Slovenije. kot pa poročajo mediji, je Aleš Musar svojo ženo ob tem popolnoma podprl in bo vključen tudi v njeno kampanjo, bo vodja volilnega štaba.

Kot piše portal metropolitan, sta zakonca »v zadnjem obdobju največ skupnega časa preživela v primestni vili, imenovani Ruska dača, ki stoji v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani. Opremila sta jo zelo skrbno, v njej ima vsak predmet svojo zgodbo. Velik poudarek sta dala predvsem izbranim slikam, ki so Aleševa velika ljubezen.«

Par ima tudi sina Maksa, ki še pridno študira.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals