Kontaktirajte nas

Zabava

Presenečenje: Sonja Plešnar (Ljubezen po domače) pred novim obdobjem v življenju

Objavljeno

V redu

Znana resničnostna zvezdnica je razkrila, kaj je doživela …

Sonjo Plešnar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Mitje Rusa. Nista se zaljubila, sta pa postala dobra prijatelja.

Pred simpatično Sonjo pa je sedaj popolnoma novo obdobje, kot je razkrila za portal žurnal24, je bila na avdiciji v Šentjakobskem gledališču, želi si namreč igrati.

“Lahko rečem, da je bilo na avdiciji super. Na izbiro so bile različne vloge, sama sem izbrala vloge z različnimi značaji, a so mi nato dodelili le dve. Najprej sem morala odigrati, kako z očetom stojiva na železniški postaji in zaman čakava mamo, nato pa se odpeljeva na morje in se medtem spominjava življenjskih dogodkov. Za drugo vlogo sem se morala vživeti v natakarico, ki je imela z igralcem klavirja v džez lokalu spolni odnos, kar je kasneje obžalovala, saj je klaviaturist baraba, a ona ga sočasno ljubi in sovraži. Občutke imam dobre, saj so mi rekli, da sta bili ti dve odigrani vlogi dovolj in mi zato ni bilo treba prebrati pesmi, kar je bilo prvotno v načrtu,« je pojasnila za omenjeni portal in dodala: »Na koncu so mi še povedali, da sem zanje pravzaprav prekvalificirana.«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Zabava

Veselje: je ta znana Slovenka res noseča?

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je takšno zgovorno fotografijo, njeni oboževalci so presrečni …

Priljubljena in zelo znana resničnostna zvezdnica Lara Goršek Kos, ki smo jo gledali v šovu Kmetija in Sanjski moški, je s svojimi sledilci na družbenem omrežju delila posnetek, na katerem je pokazala stekleničko za mleko.

»Končno sem jo dočakala. Mojo prvo,« je pripisala poleg in seveda so nekateri njeni oboževalci menili, da je noseča.

A je z naslednjim posnetkom hitro pokazala, komu je steklenička v resnici namenjena. Z njo namreč hrani kozje mladičke.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Znana Slovenka popolnoma objokana na javnem stranišču. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Solza ni mogla zadrževati, iskreno je o tem spregovorila …

Spoznali smo jo v zadnji sezoni šova Sanjski moški, Maja Grintal je nedvomno pustila vtis. Da čustev ne skriva, je že znano, s svojimi sledilci je delila glasen jok.

Kaj se je dogajalo?

Maja je pojasnila, da je odšla s prijateljicami na ogled filma Avatar, ki pa je nanjo pustil močan pečat.

»Ne vem, kaj mi je Avatar naredil, ampak naredil je ornk. Jokam na wcju,« je zapisala v Instagram zgodbi in vsem pokazala, kako so solze kar same od sebe vrele na plano.

Maja se je pomirila šele kasneje, je pa priznala, da je jokala med filmom in da so solze tekle same od sebe še kasneje, ko je bilo filma konec in je bila na stranišču.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Letošnje dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled bo presenetilo vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Prihaja nova sezona, a ta bo zelo drugačna od prve …

Na male televizijske ekrane se ponovno vrača zelo priljubljeni šov Poroka na prvi pogled. Slovenska različica šova bo ponovno prikazovala šest parov, a zdi se, da bo nova sezona še bolj zanimiva in pestra od prejšnje.

Razkrito je že, da v šov prihajata dve zelo znani Slovenki, ki smo ju že spremljali v raznih slovenskih šovih, dogajanje bosta zagotovo popestrili.

Z novo sezono pa prihajajo tudi nepričakovani in nenavadni dogodki.

»V tej sezoni so se med pari zgodile spremembe, ki so sicer mogoče, ampak zelo malo verjetne, zato lahko gledalci pričakujejo nekoliko nenavadne premike v dinamiki med pari, ki jih v prejšnji sezoni nismo videli,« je namreč že razkril psiholog Timorej Strnad, ki smo ga spoznali že v prvi sezoni.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals