Connect with us

Zanimivosti

Blake Shelton užalil svoje oboževalce, zahtevajo opravičilo

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Veliko zvezdo country glasbe, zaročenca pevke Gwen Stefani, Blakea Sheltona so popljuvali oboževalci. Zaradi pesmi, ki jo je izvedel v silvestrski oddaji na NBC-ju, zahtevajo opravičilo.

Z izvedbo nove pesmi s pomenljivim naslovom ” Minimum wage” ali po naše minimalna plača, s katero je želel zaključiti 2020, je razburil oboževalce. Sicer zelo oboževani pevec, jih je po njihovih besedah močno užalil, saj je v pandemiji veliko ljudi ostalo brez služb, brez prihodkov in se jim zdi sporočilo omenjene pesmi žaljivo, povsem neprimerno, zato pričakujejo opravičilo.

Pesem, ki jo je posvetil pevki, po novem zaročenki Gwen Stefani, bivši pevki skupine No Doubt, govori o njegovi veliki ljubezni, ki jo čuti do nje. Očitno je to želel pokazati tudi z verzom, ki pa je bil za oboževalce sporen, žaljiv, povsem neprimeren za čas v katerem smo, ko so mnogi ostali tudi brez minimalne plače in so na robu preživetja.

Sporen verz se glasi: “Dekle, tvoja ljubezen lahko povzroči, da se človek počuti bogatega z minimalno plačo” oziroma “Dekle, zaradi tvoje ljubezni se človek počuti bogatega, tudi če je na minimalcu“.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Goran Dragić navdušil s takšno fotografijo, na kateri je s svojo srčno izbranko

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Goran Dragić ne skriva, da je ponovno srečno zaljubljen …

Nekdanji vrhunski košarkar Goran Dragić je spet srečen v ljubezni. Po ločitvi od žene Maje, s katero ima tudi dva otroka, je srečo v ljubezni našel z lepotico Greice Murphy. Da sta srečno zaljubljena, ne skrivata več.

Dragić je pred kratkim na družbeno omrežje Instagram dodal nekaj fotografij, na njih je skupaj s svojo srčno izbranko.

Fotografije, ki so takoj požele številne všečke, so nastale na tekmi med košarkarjevim nekdanjim klubom Phoenix Suns in moštvom Houston Rockets.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Delovna akcija: Ana razkrila, kaj jo je pri ustvarjanju oddaj najbolj prizadelo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Voditeljica oddaje Delovna akcija, Ana Praznik, je razkrila, ob kateri zgodbi je bila najbolj čustveno prizadeta.

Na televizijske zaslone se je vrnila zelo priljubljena oddaja Delovna akcija. Voditeljica Ana Praznik pa je za portal zadovoljna.si razkrila, katera zgodba jo je do sedaj najbolj prizadela.

»To je definitivno zgodba iz prve sezone, in sicer zgodba družine Dajić. Ne vem, mogoče tudi zaradi tega, ker je bila to zame prva sezona, pa sem te zgodbe res dokaj projicirala nase, ampak zgodba Klavdije in njenih sinov me je res mogoče celo malo zaznamovala in od vseh najbolj prizadela je povedala.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Luka Basi popolnoma v šoku: razkril je, kaj se je v resnici dogajalo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znani slovenski glasbenik Luka Basi je priznal, da je še vedno v šoku …

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik Luka Basi je bil pred kratkim gost na Radiu 1. Tam ga je Denis Avdič popolnoma presenetil.

Kaj se je dogajalo, si lahko pogledate tukaj.

Basi pa je poleg posnetka razkril še, kako se je počutil v resnici.

»Brez besed, v šoku še zdaj. Na kraj pameti mi ni prišlo, kaj mi pripravlja Denis Avdič z ekipo. Mislil sem, da grem na Radio 1 nastopat z bandom, v RESNICI pa so me presenetili in šokirali in najavili največji letošnji koncert, za katerega še nihče ni vedel (niti jaz 100%) no, to pa se je meni odvijalo in pletlo v resnici po glavi je zapisal.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals