Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Fatalne ženske, ki so uživale v družbi draguljev

Objavljeno

V redu

Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji, je pela Marilyn Monroe. Dragulji so večni, nosile so jih najbolj fatalne ženske Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Marlene Dietrich …

Nakit iz dragih kamnov je preživel vse svetovne krize, vojne in pandemije, kar dokazuje zgodba o manufakturi Van Cleef & Arpels in njihovih 125 let obstoja. Omenjeni nakit je znamka visoke mode, ki so ga najbogatejši možje kupili za svoje žene, ljubice, hčere. Nosile so ga princese, kraljice, le izjemne igralke, svetovno znane ženske, fatalke, ki so imele visok status in ugled. 

VC&A je bil uradni draguljar monaškega dvora in princese Grace. Ko se je poročila njena hči Carolina leta 1978, je princesa Grace nosila tiaro skupne “teže” 77,34 karatov dragega kamna in dijamantov. Tudi sicer je imela Grace bogatejšo zbirko omenjenega nakita, tudi biserno ogrlico, zapestnico, nekaj dijamantnih tiar in drugih vrednih kosov nakita.

Igralka Elizabeth Taylor

Kot zanimivost pa še to, da so včasih v Van Cleef & Arpels namenili svoj nakit ženskam, ki si ga niti v sanjah niso mogle privoščiti. Skromna Janet Shearon, žena Neila Armstronga, prvega človeka na Luni, je tako dobila 18-karatno zlato broško s petimi rubini, oblikovana je bila kot lunina površina. Lunino broško, ki jo je Janet ponosno nosila tudi, ko je leta 1969 v Buckinghamski palači spoznala kraljico Elizabeto, so lani prodali na dražbi za 170.000 dolarjev.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals