Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Fatalne ženske, ki so uživale v družbi draguljev

Objavljeno

V redu

Diamanti so dekletovi najboljši prijatelji, je pela Marilyn Monroe. Dragulji so večni, nosile so jih najbolj fatalne ženske Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Marlene Dietrich …

Nakit iz dragih kamnov je preživel vse svetovne krize, vojne in pandemije, kar dokazuje zgodba o manufakturi Van Cleef & Arpels in njihovih 125 let obstoja. Omenjeni nakit je znamka visoke mode, ki so ga najbogatejši možje kupili za svoje žene, ljubice, hčere. Nosile so ga princese, kraljice, le izjemne igralke, svetovno znane ženske, fatalke, ki so imele visok status in ugled. 

VC&A je bil uradni draguljar monaškega dvora in princese Grace. Ko se je poročila njena hči Carolina leta 1978, je princesa Grace nosila tiaro skupne “teže” 77,34 karatov dragega kamna in dijamantov. Tudi sicer je imela Grace bogatejšo zbirko omenjenega nakita, tudi biserno ogrlico, zapestnico, nekaj dijamantnih tiar in drugih vrednih kosov nakita.

Igralka Elizabeth Taylor

Kot zanimivost pa še to, da so včasih v Van Cleef & Arpels namenili svoj nakit ženskam, ki si ga niti v sanjah niso mogle privoščiti. Skromna Janet Shearon, žena Neila Armstronga, prvega človeka na Luni, je tako dobila 18-karatno zlato broško s petimi rubini, oblikovana je bila kot lunina površina. Lunino broško, ki jo je Janet ponosno nosila tudi, ko je leta 1969 v Buckinghamski palači spoznala kraljico Elizabeto, so lani prodali na dražbi za 170.000 dolarjev.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tega o Roku Švabu (Modrijani) niste vedeli in šokiralo vas bo

Objavljeno

V redu

Avtor

Če ste mislili, da je le član skupine Modrijani, ste se pošteno ušteli!

Rok Švab, bratranec Blaža Švaba, je že mnoga leta znan kot harmonikaš skupine Modrijani. A nadarjeni glasbenik je veliko več kot to.

Kot piše revija Lady, že 19 let vodi svojo zasebno glasbeno šolo, kjer poučuje igranje diatonične harmonike.

A tukaj se njegova ustvarjalna glasbena pot še nikakor ne konča, je namreč tudi ustanovitelj podjetja, ki sodeluje s partnerskim podjetjem iz tujine, s katerim skupaj izdeluje lastno blagovno znamko harmonik.

»Naše podjetje se poleg založništva ter izdelave in prodaje harmonik ukvarja tudi z razmnoževanjem CD in DVD medijev, ki jih za nas, kot edinega ponudnika v Sloveniji, izdeluje partnersko podjetje iz tujine,« je pojasnil za revijo Lady.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate malčka na fotografiji? Danes je uspešen slovenski glasbenik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegove pesmi prepevajo vsi, tako otroci kot tudi starejši …

Prepoznate malčka na fotografiji? Ta je nastala pred 43 leti in na njej je zelo znan slovenski glasbenik in člane ene najbolj prepoznavnih slovenskih skupin. Na fotografiji je seveda pevec Jernej Tozon, ki uspešno glasbeno kariero gradi kot član skupine Čuki.

»43 let nazaj. Hvala vam na pozornosti in željah. Se vidimo, polupčkamo in na zdravimo je pripisal poleg fotografije, ki jo je delil na družbenem omrežju.

Objavi so takoj sledile številne čestitke in lepe želje za njegov rojstni dan.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, takšna lepotica je postala hčerka Vesne Janković

Objavljeno

V redu

Avtor

Ponosna mama je delila novo fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko. Samo poglejte, kakšna lepotica je …

Nekdanji fotomodel in manekenka Vesna Janković, ki je danes uspešna podjetnica, ima iz prejšnjega razmerja z Juretom Jankovićem dva otroka, sina Valla in hčerko Julijo. Nanju je seveda neizmerno ponosna in ju podpira v njunih željah.

Jankovićeva pa včasih svoje spletne prijatelje razveseli s fotografijami, na katerih je skupaj s hčerko in sinom. Tako je nedavno objavila fotografijo, s katero je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

»Polovica mojega smisla življenja,« je zapisala poleg in prejela številne komentarje. Mnogi menijo, da je njena hčerka popolna kopija svoje lepe matere.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals