Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To je svojim oboževalcem iskreno priznal Blaž Švab

Objavljeno

V redu

Priljubljeni slovenski televizijski voditelj in glasbenik, član skupine Modrijani Blaž Švab, se je tudi od lanskega leta poslovil preko televizijskih ekranov. Vodil je namreč silvestrsko oddajo Adijo 2020!

Prejšnje leto smo lahko Blaža Švaba gledali kot sovoditelja oddaje Slovenski pozdrav, ki sta jo vodila skupaj s pevko Darjo Gajšek. Priljubljene zabavno glasbene oddaje ni več, prav tako pa se je poslovilo tudi leto 2020. ob tem pa je Švab svojim oboževalcem preko družbenih omrežij namenil nekaj besed in se tudi upravičeno pohvalil: »Televizija je timsko delo. Neskončno sem ponosen na ekipo ljudi, ki je predano delala cele dneve in soustvarila silvestrsko oddajo Adijo, 2020! Ob polnoči jo je spremljalo kar 569.800 gledalcev. Adijo, 2020! je bila najbolje gledana oddaja v letu 2020 na TV Slovenija 1. Iskrena hvala in poklon vsem glasbenikom, ki so odprli vrata svojih domov in naredili nepozabno silvestrsko doživetje.

Njegovi sledilci in oboževalci so mu čestitali in priznali, da je bila oddaja zares super. Nekdo pa je zapisal celo, da bi moral on prevzeti vodenje razvedrilnega programa na RTV Slovenija.

Televizija je timsko delo. Neskončno sem ponosen na ekipo ljudi, ki je predano delala cele dneve in soustvarila…

Objavil/a Blaž Švab dne Ponedeljek, 04. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals