Domov Zanimivosti To je svojim oboževalcem iskreno priznal Blaž Švab

To je svojim oboževalcem iskreno priznal Blaž Švab

Priljubljeni slovenski televizijski voditelj in glasbenik, član skupine Modrijani Blaž Švab, se je tudi od lanskega leta poslovil preko televizijskih ekranov. Vodil je namreč silvestrsko oddajo Adijo 2020!

Prejšnje leto smo lahko Blaža Švaba gledali kot sovoditelja oddaje Slovenski pozdrav, ki sta jo vodila skupaj s pevko Darjo Gajšek. Priljubljene zabavno glasbene oddaje ni več, prav tako pa se je poslovilo tudi leto 2020. ob tem pa je Švab svojim oboževalcem preko družbenih omrežij namenil nekaj besed in se tudi upravičeno pohvalil: »Televizija je timsko delo. Neskončno sem ponosen na ekipo ljudi, ki je predano delala cele dneve in soustvarila silvestrsko oddajo Adijo, 2020! Ob polnoči jo je spremljalo kar 569.800 gledalcev. Adijo, 2020! je bila najbolje gledana oddaja v letu 2020 na TV Slovenija 1. Iskrena hvala in poklon vsem glasbenikom, ki so odprli vrata svojih domov in naredili nepozabno silvestrsko doživetje.

Njegovi sledilci in oboževalci so mu čestitali in priznali, da je bila oddaja zares super. Nekdo pa je zapisal celo, da bi moral on prevzeti vodenje razvedrilnega programa na RTV Slovenija.

Televizija je timsko delo. Neskončno sem ponosen na ekipo ljudi, ki je predano delala cele dneve in soustvarila…

Objavil/a Blaž Švab dne Ponedeljek, 04. januar 2021

Foto: Facebook