Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znano igralko proglasili za mrtvo, a je še vedno živa

Objavljeno

V redu

Igralkin partner je storil napako, svojo ženo je proglasil za mrtvo, a je bila, kot kaže, takrat še vedno živa! Kako je to mogoče?

Včeraj smo poročali, da je svetovno znana igralka Tanya Roberts umrla, njena smrt pa naj bi bila nekoliko zavita v tančico skrivnosti. Vse pa kaže, da je igralka še vedno živa. Je na intenzivni negi, za pomoč pri dihanju potrebuje ventilator, a ni okužena s koronavirusom. Da je umrla, je javnost obvestil njen mož Lance O’Brien, a so ga kasneje klicali iz bolnice, kjer se igralka zdravi, da to ni res in da je Robertsova še vedno živa.

Telefonski klic je prejel, medtem ko je gostoval v televizijski oddaji Insider Edition. O’Brian naj bi ravno med intervjujem prejel telefonski klic, ki je oznanil, da je njegova žena živa. “Zdaj mi pravite, da je živa?” pravi O’Brian na videoposnetku, ki ga je objavil medij. “Zdaj mi iz bolnišnice sporočajo, da je živa. Kličejo me z intenzivnega oddelka,” je poročal danes zjutraj portal 24ur.com.

Tanya Roberts je umrla dan po tem, ko se je razširila vest o njeni smrti

Medijski predstavnik igralke Tanye Roberts, Mike Pingel, je informacijo, da naj bi igralka umrla, včeraj zanikal. Igralka naj bi bila še živa, a v kritičnem stanju. Danes popoldan pa je za javnost sporočil, igralka je umrla. Vzrok njene smrti ostaja zaenkrat še neznan.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals