Connect with us

Zanimivosti

Znano igralko proglasili za mrtvo, a je še vedno živa

Published

on

Igralkin partner je storil napako, svojo ženo je proglasil za mrtvo, a je bila, kot kaže, takrat še vedno živa! Kako je to mogoče?

Včeraj smo poročali, da je svetovno znana igralka Tanya Roberts umrla, njena smrt pa naj bi bila nekoliko zavita v tančico skrivnosti. Vse pa kaže, da je igralka še vedno živa. Je na intenzivni negi, za pomoč pri dihanju potrebuje ventilator, a ni okužena s koronavirusom. Da je umrla, je javnost obvestil njen mož Lance O’Brien, a so ga kasneje klicali iz bolnice, kjer se igralka zdravi, da to ni res in da je Robertsova še vedno živa.

Telefonski klic je prejel, medtem ko je gostoval v televizijski oddaji Insider Edition. O’Brian naj bi ravno med intervjujem prejel telefonski klic, ki je oznanil, da je njegova žena živa. “Zdaj mi pravite, da je živa?” pravi O’Brian na videoposnetku, ki ga je objavil medij. “Zdaj mi iz bolnišnice sporočajo, da je živa. Kličejo me z intenzivnega oddelka,” je poročal danes zjutraj portal 24ur.com.

Tanya Roberts je umrla dan po tem, ko se je razširila vest o njeni smrti

Medijski predstavnik igralke Tanye Roberts, Mike Pingel, je informacijo, da naj bi igralka umrla, včeraj zanikal. Igralka naj bi bila še živa, a v kritičnem stanju. Danes popoldan pa je za javnost sporočil, igralka je umrla. Vzrok njene smrti ostaja zaenkrat še neznan.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Velik šok: Nihče ni pričakoval, da z voditeljskega stolčka odhaja tudi ta zelo znani obraz RTV Slovenija

Published

on

Za mnoge je veliko presenečenje novica, da z mesta voditelja na RTV Slovenija odhaja tudi ta, zelo znani obraz …

Kot že nekaj dni poročajo številni slovenski mediji, se v zadnjem času na RTV Slovenija dogajajo velike spremembe, razrešujejo urednike, novinarje in tudi voditelje.

Potem, ko je v javnost prišla novica, da informativne oddaje Arena ne bosta vodila več Igor Pirkovič in Vida Petrovčič, je nekaj kasneje odjeknila tudi novica, da Dnevnika ne bo več vodila Valentina Plaskan, Odmevov pa ne Luka Svetina.

Sedaj pa portal slovenske novice poroča še o eni spremembi. Dnevnika naj ne bi več vodil tudi Nejc Krevs.

»Nekateri so špekulirali, da bo vodstvo Krevsa ravno zaradi daljšega staža na RTVS in zaradi dejstva, da je nečak pokojnega Hribarja, pustilo pri miru, a kot kaže, so se odločili drugače,« med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook, RTV Slovenija

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: znana slovenska smučarka z 20 let starejšim postala mamica

Published

on

Znana slovenska smučarka je pred dnevi prvič postala mamica. Takšno fotografijo je delila …

Znana slovenska nekdanja smučarka Maruša Ferk, njen priimek po poroki je Saïoni, je objavila čudovito fotografijo, s katero je preko družbenih omrežij razkrila, da je postala mamica.

Z možem, francoskim smučarskih trenerjem Christopherjem Saïoninijem sta se razveselila hčerke.

 »Najina mala deklica je tukaj. Romi. Zdaj smo tričlanska družina. Za začetek bo govorila tri jezike in se ukvarjala s športom,« je zapisala poleg fotografij, iz katerih sije sreča.

Nekdanja smučarka je kariero končala leta 2020, v kratkem bo dopolnila 35 let. Njen soprog, nekdanji smučar in trener, je od nje starejši 20 let.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Modrijani z objavo močno presenetili: odzvali so se mnogi, tudi vi se boste

Published

on

Priljubljena slovenska skupina Modrijani, je svoje številne oboževalce pustila brez besed …

Skupina Modrijani, ki spada med najbolj priljubljene slovenske skupine, je svoje spletne prijatelje in oboževalce presenetila z objavo. Zapisali so namreč misel, ki veliko pomeni: »Nikoli ne dovolite, da bi vam kdorkoli izbrisal nasmeh z obraza. Še najmanj pa nekdo, ki ga nikoli ni ustvaril.«

S svojim zapisom so dali misliti mnogih, prejeli so številne všečke. Zapis boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals