Kontaktirajte nas

Zabava

Lepotica po izpadu brezbrižna, genij zelo jezen

Objavljeno

V redu

Hrvaški šov Lepotice in geniji sta morala zapustiti Karla Raič in Ivan Cesar. Bradati tekmovalec je po izločitvi  v medijih udaril po sotekmovalki Nicole …

»Moja čustva po izločitvi so nevtralna, konec koncev je vse to le igra, življenje gre dalje. Vesela sem, ker sem sodelovala v šovu, saj sem spoznala veliko novih ljudi, pridobila sem nove izkušnje in kar je najbolj pomembno, dobro sem se zabavala. Udeležbo v šovu si bom zapomnila po druženju z Adriano, ki je poskrbela za nepozabno doživetje in moje življenje obogatila z novim prijateljstvom,« je za portal showbuzz pojasnila Karla Raič, medtem ko njen partner v šovu Ivan Cesar ni skrival jeze nad sotekmovalko Nicol, ki je imela velik vpliv na to, da sta se s Karlo morala posloviti.

»Iskreno sem zelo razočaran, saj premorem veliko več kvalitet, ki žal niso bile prikazane. Ne vem, kaj je bil povod, da se je ta lažna oseba obrnila proti nama. To ni bilo pametno, glede na to, da gre za slabo igralko iz ranga nizkoproračunskih španskih telenovel. Nicol je tako zelo polna sama sebe, da je slednje privedlo do tega, da se je prekmalu razkrila,« je brez dlake na jeziku dejal Ivan.

Foto: Nova TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals