Domov Življenjski Stil 3 razlogi, da je bil vaš prvi zmenek tudi zadnji

3 razlogi, da je bil vaš prvi zmenek tudi zadnji

Ste bili na zmenku, morda začutili celo metuljčke v trebuhu, potem pa sploh ni več poklical? Preberite, kaj je šlo narobe …

Prvi zmenek je vedno tudi pričakovanje nečesa novega, lepega, razburljivega in morda tudi trajnega. A vedno ni tako. Včasih se zgodi, da prvi zmenek postane tudi zadnji. On ne pokliče več, niti se vam ne oglasi na telefon. Zakaj?

Najpogostejši so trije vzroki.

Bili ste mu všeč le nekaj prvih trenutkov

Ko vas je povabil na zmenek, ste mu bili všeč. A ko sta bila skupaj na prvem zmenku, je ugotovil, da ne bo šlo, da niste tisto, kar je pričakoval. To se pogosto zgodi, ne krivite se.

Čutil je samo fizično privlačnost

Čeprav se vam morda zdi, da je to za moške več kot dovolj, ni res. Če ima resne namene, če si želi dolgotrajno zvezo, potem mora začutiti nekaj več od fizične privlačnosti. Nikar se ne jezite nanj, če je tako. To pomeni, da vas ne želi le izkoristiti in zavreči.

Bili ste prelahek ‘plen’

Že iz davnine je znano, da so moški lovci in če plen prelahko ulovijo, magija hitro zbledi. Če ste bili popolnoma dostopni in pripravljeni že na prvem zmenku iti do konca, je povsem mogoče, da se je želja v moškemu pogasila. Za reso zvezo si moški želijo ženske, ki je sprva nedostopna. Tako postane zanje še bolj zanimiva.

Foto: Pixabay.com