Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 5. 2. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 5. 2. 2021

Bodimo polno prisotni tukaj in zdaj, danes. Naredimo si dan po naši meri in nameri, da nam bo dobro in lepo. Bodimo iznajdljivi. Kaj lahko storimo danes? Poglejmo, kaj predvidevajo števila.

“Naj se začne ples in je radost brezmejna.”

Današnji dan bo pod vplivom dveh števil, ki si med seboj malce nagajata. Zaradi tega se nam lahko zgodi, da nas preko dneva obideta občutek napetosti ob misli, da nam nekdo meša štrene. Lahko se zgodi kakšen nepričakovan preobrat ali presenečenje.

Petica velja za srečno število. To pa zato, ker je prinašalka veselja in želje po spremembah, sproščujočih aktivnostih, drugačnosti in svobodi. Ko se duh razširi in želi poleteti, ga nihče ne ustavi. Lahko pričakujemo, da nas vedoželjnost požene v dinamiko, aktivnost in impulzivnost, čustva pa v nemir. Zna biti pestro. Pazite pri komunikaciji z drugimi, da vas prehiter in nepazljiv jeziček ne pokoplje.

Danes naše zanimanje lahko pritegne ena čisto nova reč, s katero bomo imeli veliko opraviti, lahko celo več različnih novih stvari. Vse nam bo zanimivo. Lahko, da se bomo strastno predali novi in izvirni viziji in k temu pritegnili še koga. Družba bo zelo zaželena danes.  

Na našem repertoarju se danes lahko pojavi ogromno idej, novosti in zanimivih opravil. Ne čudimo se tudi, če spoznamo kakšno novo zanimivo osebo, če se v trenutku odločimo za skok čez mejo na izlet (pustimo epidemijo, vse se da, če se hoče) in če nas v vsej impulzivnosti doleti zanimiva izkušnja.

Samote ne bomo prenašali. Samski se prepustite. Lahko se zgodi, da se zaljubite na prvi pogled.

Denar nas bo danes zanimal le toliko, kot ga bomo potrebovali. Kot že rečeno, naše misli bodo drugje, v iskanju užitkov.

Sedmica v bioritmu bo poskrbela za izdatnejšo intuicijo, za polnejši vodnjak modrosti, s katero bo obarvano naše delovanje in bo malo krotila impulzivnost.  

Danes popoldne se nameravam naužiti zimskega veselja in se bom z družbo odpravila na sprehod proti slapu Peričniku. Kaj boste pa vi počeli?

Veliko iskrivega dogajanja, lepih presenečenj in veselja vam želim danes.

Vaša numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya