Sanjski moški odkril modrost svojega telesa

<div id="midasWidget__r92"></div>

Sanjski moški Hrvaške, Mijo Matić, je razkril, zaradi česa se psihično in fizično dobo počuti. Pred časom je razvil tehniko, ki mu omogoča, da zna prisluhniti in slediti potrebam lastnega telesa.

»Prisluhni svojemu telesu. Poskušaj začutiti, kaj potrebuje. Jaz sem se veliko naučil, ko sem mu prisluhnil. Če ga boste tudi vi poslušali in postali do njega skrbnejši, boste razvili prav posebno tehniko,« je nagovoril svoje sledilce Mijo Matić, ki ga poznamo kot privlačnega junaka 2. sezone hrvaškega šova Sanjski moški.

Kot je pojasnil v nadaljevanju, gre pri tako imenovani tehniki za način prepoznavanja lastnih potreb, pri čemer je zelo pomembno, da nikoli ne ravnamo v nasprotju s samim seboj. Saj veste, če je nekaj dobro za nekoga drugega, še ne pomeni, da bo to ustrezalo tudi vam. Prvo pravilo se torej glasi, da se v nič ne silite, saj slednje v vas sproža ravno nasprotni učinek.

 »Ugotovite, kakšne navade ustrezajo vašemu telesu. Potem ne boste nič delali na silo, ker mu ne boste naložili stvari, ki niso v skladu z njim. Tu potem ne bo nobene borbe ali vlaganja truda. Zato vam svetujem samo eno tehniko, tehniko samozavedanja in svobode. Prisluhnite svojemu telesu, saj se v njem skriva obilje modrosti,« je svoj pogled pojasnil Mijo, ki je nekoč užival hrano, ki mu ni odgovarjala in vstajal ob četrti uri zjutraj, čeprav bi mu prijal daljši spanec. »Zdaj že leta ne vstajam ob tej uri, tekom eksperimentiranja s hrano pa se ugotovil tudi, kaj lahko jem in pri tem tudi uživam.«

Foto: RTL

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice