Domov Zanimivosti Igralcu Alecu Baldwinu ni dolgčas

Igralcu Alecu Baldwinu ni dolgčas

Šest mesecev po rojstvu sina, spet dojenček v družini.

Ameriški igralec Alec Baldwin in njegova žena Hilaria sta si uresničila željo. Le šest mesecev po rojstvu njunega petega otroka, sina Eduarda, sta družino povečala za še enega člana. Veselo novico so delili na Instagramu: štirje starejši otroci pozorno opazujejo spečega dojenčka v naročju 37-letne kondicijske trenerke in mlajšega brata, edini komentar pod objavo 62-letnega igralca in njegova žene pa srce in številka sedem.

Igralcu se je v nekdanjem zakonu z igralko Kim Basinger rodila hčerka Ireland (25), medtem ko je s trenerko joge dobil deklico Carmen Gabriele (7) in sinove Rafaela Thomasa (5), Leonarda Angela (4), Romea Alejandra (2) ) in Eduarda, zdaj je tu še dojenček .

Ker je dojenček prišel kmalu po Eduardu, rojenem septembra 2020, se domneva, da je otroka, deklico Lucio rodila nadomestna mati ali pa sta ga zakonca posvojila. Igralec in njegova žena sta se morda za ta korak odločila zaradi dveh splavov leta 2020, ki jih je imela Hilaria pred rojstvom petega otroka. Ker zelo uživata v številni družini, jo bosta morda v bližnji prihodnosti še povečala?