Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nicole Kidman po dolgem času pokazala hčeri

Objavljeno

V redu

Kadar so posebne situacije, negotovost in strah, je najpomembneje, da imate ob sebi svoje najdražje. Da verjame v ta rek, je pokazala avstralska igralka, ki se je pojavila obkrožena z družino v virtualnem nastopu na zlatih globusih.

Čeprav se na javnih prireditvah običajno ne pojavljajo skupaj, je Nicole Kidman (53), zvezda televizijske nadaljevanke “The Undoing” izkoristila aktualno priložnost. Letošnji zlati globusi so bili zaradi pandemije koronavirusa Covid-19 večinoma organizirani z virtualnim oglašanjem. Tako je pred podelitvijo nagrade za najboljšo igralko v televizijski drami oglasila iz svoje dnevne sobe v hiši v Nashvillu, kjer živi že leta, družbo pa so ji delali mož, glasbenik Keith Urban (53) in njuni hčerki Sunday Rose (12) in Faith Margaret (10). Nagrade ni dobila, ker je bila najboljša igralka Anya Taylor-Joy za vlogo v televizijski seriji “The Queen’s gambit”, a Kidmanova nikakor ni bil nezadovoljna. Družinska sreča ji je že leta pomembnejša od filmskih nagrad.

Čeprav ji zaradi podelitve nagrad ni bilo treba zapustiti lastnega doma, se je igralka vseeno oblekla, kot da gre na pravo rdečo preprogo. Oblekla je čudovito črno obleko Louis Vuitton, okrašeno z zlatimi detajli, s svojim videzom pa se je pohvalila na svojem Instagram profilu, kjer se je zahvalila tudi modni hiši, katere kreacijo je nosila, pa tudi njihovemu glavnemu oblikovalcu Nicolasu Ghesquiereju.

V naši družini so ženske v večini. Včasih mora Keith pobegniti s svojo kitaro. Ko opazim, da ga ni, ga po krajšem iskanju najdem v omari, ko igra kitaro. Takrat vem, da mu moram dati malo prostora ,” je Kidmanova povedala o družini in o življenju s country glasbenikom s katerim je poročena od leta 2006.

Zame ni dvoma, družina ali kariera. Ko sem se odločila, da je na prvem mestu moja družina, se je vse ostalo uredilo samo od sebe. To pomeni tudi, da sicer obstajajo določene vloge, ki jih ne morem sprejeti, a to zame ne predstavlja težave,” je še dejala igralka.

Foto: NBC/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO