Presrečna Paris Hilton kaže ogromen diamantni zaročni prstan s še večjo romantično zgodbo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Bogata naslednica je našla srečo, potem ko se je februarja zaročila s fantom, s katerim je v zvezi zadnje leto in ne more nehati občudovati prstana, ki ji ga je Carter Reum naredil in jo z njim zaprosil.

Oblečena sta bila v v belo od glave do pet, Carter je pokleknil pred svojo izbranko in ji na skrbno izbranem mestu na plaži izročil prstan, okrašen z romantičnimi cvetovi nežnih barv in jo zaprosil. Paris je kasneje razkrila, kako je izgledal postopek oblikovanja njenega zaročnega prstana po meri.

Za diamant izrezan s smaragdnim rezom je dedinja povedala, da ima tudi čudovito ljubezensko zgodbo. “Imenuje se Paris,” je povedala zaljubljena dedinja in dodala, da ga je njen zaročenec s pomočjo draguljarja Jeana Dousseta, sicer pravnuka slavnega francoskega draguljarja Louisa Cartierja, oblikoval sam. “Zelo sem obsedena z njimi, obložen je s 15 diamanti, v notranjosti pa je črka” P “iz safirja,” se je pohvalila Paris Hilton.

Zaljubljena Paris je na svojih družbenih omrežjih objavila vesele novice. “Ko najdeš svojo sorodno dušo, ne, da le veš, to začutiš. Skupaj sva od najinega prvega zmenka in za moj rojstni dan je organiziral posebno potovanje v tropski raj. Med sprehodom na večerjo me je Carter odpeljal na kraj, okrašen z rožami in pokleknil pred menoj. Rekla sem “da, da za vedno”. Nikogar drugega ni, s katerim bi raje preživela življenje,” je še zapisala premožna Američanka.

foto: Paris Hilton

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice