Domov Zabava Ugodno oddam sina: Matej med koronakrizo pomaga mami

Ugodno oddam sina: Matej med koronakrizo pomaga mami

Matej Mlađenović kljub epidemiji preživlja lepe čase. Od svojega posla se je moral sicer posloviti, a je zavihal rokave tam, kjer je bilo vedno veliko dela. Doma pri mami Ljiljani.

Leto 2020 je tudi Matej Mlađenović okusil v znamenju koronavirusa. Kako le ne, ko pa je kot glasbenik in gostinec ostal brez dela in dohodka. Kljub temu minuli meseci niso pustili za seboj grenkih sledi, Matej se je namreč z veliko vneme lotil dela pri družinski kmetijski dejavnosti, del katere smo lahko spoznali tudi v šovu Ugodno oddam sina.

Če Mateja poprej mamina dejavnost pridelave domačega sira in mlečnih izdelkov ni preveč zanimala, se je tako v minulem letu to močno spremenilo. Ljiljana in soprog Ivica sta se pričela z omenjeno kmetijsko dejavnostjo ukvarjati pred 35-imi leti, ko jima je oče po poroki poklonil kravo. Tako se je vse skupaj začelo. Čeprav bi si lahko poiskala službi, sta namreč sklenila, da se bodo preživljali z družinskim kmetijstvom. Delo ni lahko, a ga opravljajo s srcem, kar je nemara tudi razlog, da niso nikoli pomislili, da bi vse skupaj opustili. In njihovo srčno delo se vsekakor obrestuje, njihovi siri so namreč osvojili že tri priznanja in nagrade!

Foto: POP TV