Domov Zabava Ljubezen po domače: Lea Bertoncelj razkrila, kaj ji v življenju res veliko...

Ljubezen po domače: Lea Bertoncelj razkrila, kaj ji v življenju res veliko pomeni in njen odgovor vas bo navdušil

Simpatična kandidatka je razkrila delček sebe in mi smo nad njenim priznanjem navdušeni.

V šesti sezoni šova Ljubezen po domače je med kandidatkami Jureta Novaka tudi Lea Bertoncelj, s katero sta takoj našla skupno strast – to je ljubezen do motorjev in narave. Kako se bo njuna zveza razvila in ali se bo poglobila, bomo morali še malce počakati, zanimalo pa nas je, kdo je Lea v resnici, kaj jo navdihuje, kaj postavlja na prvo mesto.

»Veliko mi pomenita narava in osebna rast. V tem času, v katerem trenutno živimo, je res pomembno, da si življenje naredimo sami pri sebi kar se da lepo. Čeprav vem, da je lažje reci kot narediti, ampak vse se da. Pri meni ima pomembno vlogo narava, ker me enostavno izpolnjuje. Pomembno je, da si čez teden najdem prosti čas, da grem na sprehod, saj se na tak način spočijem mentalno kot tudi telesno. Kdor me pozna ve, koliko mi to pomeni, torej velika mesta niso zame (smeh),« je za naš portal povedala simpatična temnolaska, ki se je mnogim gledalcem zaradi svoje iskrenosti in srčnosti takoj priljubila.

»Velikokrat pozabimo, kako lepo je življenje, se pozabimo ceniti, dvomimo vase, ker se primerjamo z drugimi, nismo samozavestni, ker se oziramo na komentarje tujcev, ki pa imajo seveda tudi sami svoje težave. Zato je pomembno najti v življenju neko stvar, ki nas veseli. Tako se začnemo veseliti življenja. Je pa res, da je lepota že v zelo majhnih stvareh, samo videti je treba,« je še dodala.

In prav ima, kajne?

Lea pravi, da zna uživati v majhnih stvareh. (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv