Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Lea Bertoncelj razkrila, kaj ji v življenju res veliko pomeni in njen odgovor vas bo navdušil

Objavljeno

V redu

Simpatična kandidatka je razkrila delček sebe in mi smo nad njenim priznanjem navdušeni.

V šesti sezoni šova Ljubezen po domače je med kandidatkami Jureta Novaka tudi Lea Bertoncelj, s katero sta takoj našla skupno strast – to je ljubezen do motorjev in narave. Kako se bo njuna zveza razvila in ali se bo poglobila, bomo morali še malce počakati, zanimalo pa nas je, kdo je Lea v resnici, kaj jo navdihuje, kaj postavlja na prvo mesto.

»Veliko mi pomenita narava in osebna rast. V tem času, v katerem trenutno živimo, je res pomembno, da si življenje naredimo sami pri sebi kar se da lepo. Čeprav vem, da je lažje reci kot narediti, ampak vse se da. Pri meni ima pomembno vlogo narava, ker me enostavno izpolnjuje. Pomembno je, da si čez teden najdem prosti čas, da grem na sprehod, saj se na tak način spočijem mentalno kot tudi telesno. Kdor me pozna ve, koliko mi to pomeni, torej velika mesta niso zame (smeh),« je za naš portal povedala simpatična temnolaska, ki se je mnogim gledalcem zaradi svoje iskrenosti in srčnosti takoj priljubila.

»Velikokrat pozabimo, kako lepo je življenje, se pozabimo ceniti, dvomimo vase, ker se primerjamo z drugimi, nismo samozavestni, ker se oziramo na komentarje tujcev, ki pa imajo seveda tudi sami svoje težave. Zato je pomembno najti v življenju neko stvar, ki nas veseli. Tako se začnemo veseliti življenja. Je pa res, da je lepota že v zelo majhnih stvareh, samo videti je treba,« je še dodala.

In prav ima, kajne?

Lea pravi, da zna uživati v majhnih stvareh. (foto: osebni arhiv)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals