Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Andraž razkril nekaj zelo zanimivih podrobnosti

Published

on

Simpatični ženin je spregovoril o marsičem …

V vse bolj priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled, ki se odvija od ponedeljka do srede na Planet TV, lahko gledamo tudi postavnega mladeniča Andraža Uhana, ki se je poročil z lepo Sanelo Kšelo in zdi se, da so prve iskrice med njima že preskočile.

Nas pa je zanimalo, kdo je Andraž in s čim se ukvarja.

»Zelo rad imam šport, dinamično življenje in nove izzive, zato sem bil med drugim tudi kuhar in osebni trener. Po poklicu sem sicer zavarovalni zastopnik, že dalj časa pa delam tudi kot model in igralec. Imam mlajšo sestro in najlepši možen vzor staršev glede ljubezni je pojasnil 25-letni, ki prihaja iz okolice Kranja za naš portal. Da si želi prav takšne ljubezni, kot jo negujeta njegova starša, je omenil že v šovu. A njegova velika ljubezen je tudi šport.

»Šport je moj način življenja že od malih nog, enostavno ne zdržim brez športa.
V preteklosti sem treniral plezanje, košarko, nogomet in atletiko, kjer sem bil tudi najbolj uspešen (2 medalji z državnega prvenstva).
Zadnja leta pa skoraj vsak dan treniram v fitnesu in tečem. Vsekakor dam poudarek tudi na zdravo prehrano, večinoma si sam pripravljam jedi,«
je še razkril za naš portal in povabil vse bralce, da obiščejo njegov Instagram račun. Verjemite, splača se!

View this post on Instagram

A post shared by Andraž Uhan (@andraz.uhan)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals