Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Andraž razkril nekaj zelo zanimivih podrobnosti

Objavljeno

V redu

Simpatični ženin je spregovoril o marsičem …

V vse bolj priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled, ki se odvija od ponedeljka do srede na Planet TV, lahko gledamo tudi postavnega mladeniča Andraža Uhana, ki se je poročil z lepo Sanelo Kšelo in zdi se, da so prve iskrice med njima že preskočile.

Nas pa je zanimalo, kdo je Andraž in s čim se ukvarja.

»Zelo rad imam šport, dinamično življenje in nove izzive, zato sem bil med drugim tudi kuhar in osebni trener. Po poklicu sem sicer zavarovalni zastopnik, že dalj časa pa delam tudi kot model in igralec. Imam mlajšo sestro in najlepši možen vzor staršev glede ljubezni je pojasnil 25-letni, ki prihaja iz okolice Kranja za naš portal. Da si želi prav takšne ljubezni, kot jo negujeta njegova starša, je omenil že v šovu. A njegova velika ljubezen je tudi šport.

»Šport je moj način življenja že od malih nog, enostavno ne zdržim brez športa.
V preteklosti sem treniral plezanje, košarko, nogomet in atletiko, kjer sem bil tudi najbolj uspešen (2 medalji z državnega prvenstva).
Zadnja leta pa skoraj vsak dan treniram v fitnesu in tečem. Vsekakor dam poudarek tudi na zdravo prehrano, večinoma si sam pripravljam jedi,«
je še razkril za naš portal in povabil vse bralce, da obiščejo njegov Instagram račun. Verjemite, splača se!

View this post on Instagram

A post shared by Andraž Uhan (@andraz.uhan)

Foto: Voyo, osebni arhiv

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals