Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Igralec Russell Crowe strt od bolečine

Objavljeno

V redu

Pravi, da bo ta dan za vedno zapisan z žalostjo.

Novozelandski in avstralski igralec Russell Crowe trenutno preživlja zelo težke čase. Njegov oče John Alexander Crowe je namreč umrl v starosti 85 let, le nekaj tednov po praznovanju rojstnega dne. 

Zdravnik in člani posadke so poskušali oživiti 85-letnika med letom iz Sydneyja v Coffs Harbour, a rešitve ni bilo. “Oživljali so ga kdo ve kako dolgo … verjetno več kot 20 minut. Neumorno so ga poskušali rešiti, tudi ko je letalo že pristalo,” je povedal eden od potnikov.

Ko je žalostna novica prišla do igralca, jo je takoj objavil na Twitterju in zapisal: “Čeprav sonce sije in močan dež bledi, bo ta datum za vedno obarvan z žalostjo. Dragi moj oče, moj prelepi oče, najnežnejši moški je umrl. “

To objavljam, ker vem, da po vsem svetu obstajajo ljudje, katerih src se je dotaknil in katerih rebra je požgečkal s svojimi svetlečimi očmi in drznim odnosom do vseh in vsega in to je verjetno najbolj učinkovita metoda posredovanja novice, ”je dodal Crowe. Skupaj z novico je navedel datum in kraj očetovega rojstva, objavo pa zaključil z “počivaj v miru”.

Russell je lanski “lockdown” preživel  z očetom na avstralskem posestvu, kar je tudi fotografiral in objavil na Instagramu s šaljivim komentarjem: “Izolacija s starcem, zdaj 84. Nosi klobuk, ki sem ga dobil na Princetonu med snemanjem filma” Beautiful Mind .”

Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO